3 ideale vakantietips voor jou

vakantietips

Weet je niet wat doen in de vakantie? Dan zijn deze 3 vakantietips een redder in nood. Geniet van je vrije tijd samen met La Maison Victor.

Jurkjes, jurkjes en nog eens jurkjes

Vakanties zijn ideaal om achter je naaimachine te kruipen en een mooi kledingstuk te maken. Met het boek ‘Jurken’ van La Maison Victor krijg je een overzicht van 15 schitterende jurken die in onze magazines hebben gestaan. Ontdek patronen op ware grootte tot maat 56, stap-voor-stapwerkbeschrijvingen en gratis online filmpjes. Naaiplezier verzekerd!

jurken

Decoratietip van de dag

Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk nieuwe decoratie. Ben je uitgekeken op je oude kussens? Dit zachte kussen met originele print is ideaal om na een drukke dag op te rusten. In een mum van tijd maak je een nieuwe kussensloop met jouw favoriete print!

kussen

Fun voor de Kids gegarandeerd

Op zoek naar iets leuk voor je Kids om zich met bezig te houden? Met cowboys en indianen zit je altijd goed! Transformeer met deze hoed je speelvogels tot echte indianen. Eindeloos speelplezier verzekerd.

indianenhoed