Groen is dé trendkleur van het nieuwe seizoen

groen trendkleur

Groen

is zonder twijfel dé trendkleur van het nieuwe seizoen! Deze mysterieuze kleur past bij elke tint: neutraal, warm of koud.

Groen kan je perfect combineren met andere frisse kleuren zoals geel, roze en lichtblauw. De experts van La Maison Victor hebben enkele kledingstukken gecreëerd die perfect passen bij deze trend! Ga de uitdaging aan en wees helemaal mee! Ontdek hier een selectie van onze mooie kledingstukken.

Faye Cardigan

De Faye Cardigan in mint kleur mag dit tussenseizoen zeker niet in je garderobe ontbreken. De zachte kleur is gemakkelijk te combineren en  geeft je outfit in  1, 2, 3 een frisse touch. Bovendien zit het model zo comfortabel dat je het nooit meer wil uitdoen.

faye cardigan

Pam Top

Hou je meer van ingetogen groen? Ga dan in plaats van fris mint of lichtgroen voor minder opvallende grijsgroene stoffen zoals die van onze Pam Top. Het soepelvallend stofje geeft je een klassiek chique look en is wederom simpel te combineren.

pam top

Henry Hoodie

De lente is de tijd van het jaar om te kiezen voor lichtere stoffen en kleuren. De stoere Henry Hoodie in grijsgroene sweaterstof is een onontbeerlijk item voor iedere man en  is perfect als je een voorzichtige start wil nemen met de kleur groen. henry hoodie

Clay Broek

De groene Clay broek is het perfecte chinomodel voor een stoere jongen en mag deze lente niet ontbreken in de garderobe van je zoon. Hij kan precies hetzelfde gedragen worden als een spijkerbroek. Met andere woorden: hij valt perfect te combineren voor zowel een gewone schooldag als voor een speciale gelegenheid. clay broek

Robyn Rokje

Soms hoeft het samenstellen van een outfit voor je kleine meid helemaal niet lastig te zijn. En zeker niet met dit schattige, volumineuze Robyn Rokje. Het groene stofje zorgt ervoor dat het rokje alles behalve saai is. robyn rok