Uittip van de dag: Haute-à-Porter in MoMu

Weet je niet wat doen dit weekend? Ga dan zeker eens langs bij het Modemuseum te Hasselt! Van 2 april 2016 tot 11 september 2016 loopt hier de tentoonstelling ‘Haute-à-Porter’.

Filep Motwary, een internationaal gerespecteerde modeontwerper, journalist en fotograaf , graaft dieper in de wereld van Haute Couture. De unieke materialen die worden gebruikt, de ambacht, de precisie, en de afwerking met de hand zijn eigen aan deze wereld. Maar de prêt-à-portercollecties van vandaag voldoen ook aan de klassieke principes van Haute Couture. Tijdens de expo focust men op de invloed van haute couture op de hedendaagse mode. Aan de hand van verschillende thema’s, silhouetten, en accessoires van topontwerpers en modehuizen biedt de tentoonstelling een originele kijk op de mode-industrie van de afgelopen 30 jaar. Het is zeker en vast de moeite waard!

Ontdek meer over de tentoonstelling!