Tiany Kiriloff op stap voor LMV

TianyKiriloff

Voor de grote fashion lovers klinkt Tiany Kiriloff zeker en vast bekend in de oren. Ze is co-founder en leading lady van het lifestyle blogzine Belmodo. Deze maand is de lovely lady guest editor bij La Maison Victor en ging ze voor ons een kijkje nemen achter de schermen bij het Belgische label Bellerose.

De fashionista heeft Nederlandse, Chileense en Russische roots, maar België is het land dat ze ‘thuis’ noemt. Tiany heeft naar eigen zeggen dan ook een voorliefde voor modemerken van Belgische bodem. Zo is het Belgische label Bellerose al jaren een van Tiany’s absolute favorieten en keek ze erg uit naar een gesprek met hoofdontwerpster Alexandra Verschueren over de werking bij het modebedrijf en de trends voor deze zomer.

Belmodo

De zomercollectie van het modelabel mixt moderne accenten met vintage invloeden en brengt zo de seventies flair weer de straat op. Het favoriete stuk van Tiany uit de collectie is een knielange rok met stolpplooi en een mooi voorbeeld van hoe Bellerose de vrouw deze zomer wil aankleden. Het is een stuk dat volgens ons bij niemand mag ontbreken in de garderobe, dus maakten wij onze interpretatie van het ontwerp: de Charlie Rok! Zo kunnen zowel Tiany als jij voortaan ook zo’n mooie seventies-rok helemaal zelf maken.

Charlie

Wil je meer te weten komen over Tiany, het volledige interview met Alexandra van Bellerose lezen én het patroon van de Charlie Rok maken? Je vindt het allemaal terug in het nieuwe magazine van mei-juni. Haal hem nu in huis!

Foto’s: ©Bram Laebens voor Belmodo