5 tips voor een onvergetelijke Moederdag

Over een paar dagen is het weer zover, dan vieren we de belangrijkste vrouw in ons leven: onze lieve mama’s! Maar hoe graag we ze ook zien, soms hebben we geen idee welk geschenk te geven. Daarom helpen wij jou bij met een paar superleuke cadeautips.

La Maison Victor Abonnement

Moederdag-abo

Niets zegt meer ‘Ik hou van jou’ dan een abonnement op je moeders favoriete tijdschrift. Daarnaast is het een cadeau waar ze minstens een jaar plezier aan beleeft. Dat is toch veel beter dan een doosje chocolaatjes dat binnen de minuut leeg is?

(Extra pluspunt: een nieuwe lading La Maison Victor magazines voor je moeder zou wel eens een kledingstuk voor jou of je kind kunnen betekenen!)

Abonneer je hier: https://www.lamaisonvictor.com/abonnement

Lief hartenkussen

Gehaakt hartenkussen

Steel het hart van je moeder met dit zelfgehaakte, schattig hartenkussen. Al die uren werk die jij erin hebt gestoken maken het cadeau dubbel zo persoonlijk. Zo scoor je gegarandeerd extra punten bij moederlief!

Haak het nu met ons patroon: https://www.lamaisonvictor.com/haak-een-lief-hartenkussen

La Maison Victor-bookzines

Moederdag-bookzine

Heeft jouw mama als fervente fan al de volledige collectie La Maison Victor magazines in haar bezit? Geen probleem, dan zijn er nog altijd onze speciale bookzines! Je kunt kiezen tussen het bookzine ’22 makkelijke naai-ideeën’, het bookzine ‘Babymutsjes en slofjes’ of de editie ‘Jurken – 15 modellen om zelf te maken’. Keuze genoeg dus!

Koop het hier: https://www.lamaisonvictor.com/shop/specials

Originele halssnoer met ijzerdraad

Moederdag-halssnoer

Ai, toch een cadeautje vergeten voor Moederdag! Gelukkig kun je deze halsketting maken met het aanwezige materiaal in huis. Wat ijzerdraad, wat garen, een kettinkje eraan en klaar! Perfect voor beginnende DIY’ers of om samen met de kleinste thuis te knutselen. Bovendien zijn persoonlijke cadeaus altijd een schot in de roos!

Knutsel nu zelf een halssnoer: https://www.lamaisonvictor.com/originele-halssnoer-plooien-met-ijzerdraad

Speciale moeder-dochter quality time met de Dolly Plaid

Cropped Dekentje wordpress

Niet veel budget om iets moois voor je moeder te kopen? Geef haar dan een zelfgemaakte bon met me-and-you-time die ze op om het even welk moment kan inruilen. Jullie kunnen bijvoorbeeld samen de Dolly Plaid haken, terwijl jullie bijkletsen over een tasje thee of koffie. Want het is toch het gebaar dat telt?

Begin eraan: https://www.lamaisonvictor.com/crochet-along-en-haak-de-dolly-plaid