Cute as a collar

Lina Jurk kraag

Pimp je favoriete outfit met hét accessoire van het seizoen: het kraagje!

Kraagjes zijn al lang niet meer zomaar een leuk extraatje. Ze hebben zich ontpopt tot een echt must have accessoire.

Graag een kraag

Deze trend is een ware klassieker en maakt geregeld een comeback in het modebeeld. In 2015 werd de witte kraag al gespot op de catwalk bij diverse grote modemerken zoals Chanel, Valentino en Chloé. Ook dit jaar wordt de trend verdergezet en blijft het kraagje sterk aanwezig.

Het kraagje heeft een veelzijdig karakter: het is de basis van een preppy look, maar hij kan op diverse manieren gebruikt worden. Een witte kraag op een outfit met lichte pastelkleuren geven je een vrouwelijker silhouet, terwijl hij op een zwarte jurk met stoere boots eerder een ‘rock ’n roll’-gevoel heeft. Een kraagje gecombineerd met een simpele trui en jeans maakt die gewone outfit dan weer net dat tikkeltje specialer. De opties zijn eindeloos.

collar collage