Dolly Plaid: deze blogsters haken mee

Niets is leuker dan met z’n allen te haken tijdens de Crochet Along. Enkele vlijtige blogsters gingen samen met ons (en met jullie) de uitdaging aan en reageren enthousiast. Deze negen dames (met en zonder haakervaring) haken mee aan de Dolly Plaid. Jij toch ook?

Iedereen houdt van een beetje groepsgevoel bij een uitdaging. Daarom creëerden we voor jullie een Facebook-pagina waar je al je tips & tricks, vragen over en vooruitgangsfoto’s van je eigen Dolly Plaid kunt plaatsen. Nog geen lid ? Je bent maar één klik verwijderd van de ‘Dolly Plaid by La Maison Victor’-groep.

Blogster #1: draad en praat

lisanneFinal

Blogster Lisanne Multem is dol op haken, breien, naaien en het zelf maken van (woon)accessoires. Op haar blog ‘draad en praat’ deelt ze al haar DIY’s, zelf ontworpen haakpatronen, tutorial video’s, tips en inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

Bovendien is Lisanne niet zomaar een deelneemster van onze Crochet Along.  Ze is namelijk de  trotse ontwerpster van onze prachtige Dolly Plaid!

Blogster #2: Leuke Wereld

lobkeLobke

, het creatieve brein achter ‘Leuke Wereld’, schrijft regelmatig artikels voor het magazine La Maison Victor. Op haar ‘mamablog’ plaatst ze berichten boordevol inspiratie voor mama’s en mini’s, DIY’s, uitstapjes en zoveel meer. Als kers op de taart schreef ze al meerdere boeken.

Ook deze bezige bij heeft af en toe nood aan extra me-time. Het leek haar heerlijk om ‘s avonds na een dagje werken, te ontstressen in de zetel met haaknaald en draad. Zo begon ook zij aan onze Crochet Along.

Blogster #3: Vlijtig Liesje Knutselt

VliesjeFinaal

 ‘Vlijtig Liesje Knutselt’ is een kei in het maken van kleren voor zichzelf en haar kinderen. Dat is dan ook meteen het onderwerp voor haar blogposts. Echter haken? Dat heeft ze nooit eerder gedaan.

Haakleek en toch deze uitdaging aangaan? Liesbet doet het! Onze Crochet Along is speciaal ontworpen zodat niet enkel ervaren, maar ook beginnende haaksters kunnen deelnemen. Waar wacht je nog op?

Blogster #4: Liesellove

liesellove2

Ook Liesellove  doet mee! Ze wilde al lang het haken terug opnemen, maar vond er nooit de tijd voor. Met een kleine aanzet van ons, lukte dat wel. Ze pikte de draad terug op -letterlijk- en kreeg de haakkriebels weer te pakken.

Ben jij net zoals ons benieuwd naar Liesellove‘s vorderingen? Iedere week plaatst ze een nieuw Dolly Plaid-bericht op haar blog!

Blogster #5: AK at home

AKfinaalVan naaien tot haken, Anneke kan het allemaal én schrijft erover op haar blog ‘AK at home’. Het verbaast dan ook niemand dat deze blogster al een collectie aan zelfgehaakte dekentjes heeft liggen. Als je dacht dat deze Crochet Along geen uitdaging meer voor haar biedt, heb je het mis! Nooit eerder haakte ze een hele plaid met inhaken. De Dolly Plaid is dus het perfecte excuus om ook als ervaren haakster iets nieuws bij te leren!

Blogster #6: Het Machien

machienHet Machien

, dat zijn twee zussen met een passie voor naaien. Dat merk je duidelijk, want ze geven workshops en houden samen een eigen stoffenwinkel open.

Beiden gaan ze de uitdaging aan om de naaimachine voor 30 weken lang in te wisselen voor een haaknaald en 14 bollen wol. Spannend!

Blogster #7: Villa Appelzee

appelzee5

Tine, blogster van ‘Villa Appelzee‘, haakt ook mee! Deze creatieve dame blogt over vanalles en nog wat om je huis om te toveren in ‘a happy handmade home’. En zeg nu zelf, daar past onze Dolly Plaid toch perfect bij?

Dankzij onze Crochet Along leerde ze het verslavende effect van haken al kennen. Tine is zeker niet de enige. Voel jij het ook al?

Blogster #8:  Mamadammeke

mamadammekefinaal

Ken jij creatieve en bezige bij Mamadammeke al? Zoals de titel van haar blog al doet vermoeden, is ze mama en houdt ervan om dingen te maken voor het hele gezin. En dat doet ze met succes!

Bij het zien van alle leuke foto’s en kleurencombinaties van andere haaksters in de Facebook-groep, begon het ook bij haar te kriebelen. Jullie enthousiasme steekt dan ook aan en zorgt ervoor dat anderen van start gaan! Plaats dus zeker jullie foto’s van het Dolly Plaid in progress.

Blogster #9: Julijasshop

julijafinaallJulijasshop

is niet enkel een blog, maar ook een plekje in de virtuele én echte wereld waar je garen, wol, stof en allerlei andere leuke DIY-spulletjes kunt vinden.

Deze blogster koos voor een andere kleurencombinatie en ging met eigen wol aan de slag. Wij zijn alvast benieuwd naar het eindresultaat!

Ook zin gekregen om mee te doen aan onze Crochet Along? Het is nog niet te laat! Schrijf je in op onze wekelijkse Dolly-nieuwsbrief en ontvang elk nieuw patroon gewoon in je mailbox.