5 must follow Instagrams voor DIY’ers

Instagram

Op zoek naar creatieve inspiratie? Deze vijf Instagrammers moet je zeker volgen voor je dagelijkse dosis naai-, haak- en andere DIY-inspiratie.

Wij verdiepen ons graag in de wondere wereld van Instagram, een broedplaats voor creativiteit en inspiratie. Kun jij ook urenlang  scrollen door die eindeloze stroom aan Instagram accounts, op zoek naar foto’s van de mooiste zelfgemaakte outfits en de coolste DIY‘s? Wij geven graag ons Instagram-virus door aan jullie met deze 5 must follows!

#1 must follow: @draadenpraat

draadpraat1

Bij La Maison Victor zijn we grote fan van Lisanne! Lisanne is het brein achter de blog ‘draad en praat’ en post er allerlei leuke DIY’s. Ook op haar vrolijke, kleurrijke Instagram account laat ze je meekijken in haar creatieve leven. Bovendien is ze de ontwerpster van onze Dolly Plaid!

#2 must follow: @zowiezo_handmade

zowiezo1Deze zelfverklaarde sew- & fabricaddict post foto’s die gaan van zelfgemaakte outfits voor haar kids en zichzelf tot leuke hand- en boekentassen. Ze maakt van elke creatie een echt kunstwerkje. And we love it!

#3 must follow: @liesellove.be

liesellove

Van leuke DIY’s tot prachtige stoffenfoto’s, dit Instagram account maakt je al snel opgewekt. Ze is een no-nonsense Instagrammer die ook gewoon haar familieleven fotografeert. Zo toont ze niet enkel haar creaties maar ook haar dagelijkse leven. Heel inspirerend!

#4 must follow: @jurkjesmama

jurkjesmama1

Ze is verslaafd aan het maken van jurkjes en is daarnaast een echte must follow op het vlak van stofjes en kinderkleertjes. Voor velen is @jurkjesmama een grote inspiratiebron en  je ziet ook hoe ze de ontwerpen van La Maison Victor aanpakt!

#5 must follow: @la_maison_victor

LMV1And last but not least ons eigen Instagram account. Ben jij dol op onze stoffen en patronen en ben je benieuwd naar de dingen die we uitspoken achter de schermen?  Op onze Instagram vind je de laatste nieuwtjes, outfitfoto’s, motiverende quotes en zoveel meer. Vergeet ons zeker niet te taggen via @la_maison_victor bij je creaties (in wording)

voeg ook #lamaisonvictor toe aan je foto’s, zodat ze gemakkelijk teruggevonden worden door andere fans.