Win 1 van de 25 duo tickets voor de expo van Rik Wouters in het Momu

Heb je interesse in een duo ticket voor de expo van Rik Wouters in het Momu te Antwerpen? Doe dan snel mee aan onze wedstrijd!

100 jaar geleden overleed de bekende schilder Rik wouters en dat wordt geëerd met een expositie. Wouters schilderde heel wat huiselijke taferelen, waarin de liefde voor zijn vrouw Nel tot uiting kwam. De thematiek van het huiselijk geluk bij Rik Wouters, vormt dan ook het uitgangspunt voor deze expositie. Een tiental Belgische modeontwerpers zoals Dries Van Noten, Christian Wijnants, Veronique Branquinho en Martin Margiela brengen kunst, mode en design samen. Elke modeontwerper geeft op zijn eigen manier vorm aan de gedachte van Wouters.

Naar aanleiding van deze expo ontwierp Christian Wijnants samen met La Maison Victor en Momu Antwerpen de Nel Jurk. Met deze jurk brengt hij een ode aan de schilder Rik Wouters. Hij liet zich inspireren op het schilderij ‘Rode Gordijnen’ uit 1913, waarop Wouters’s vrouw en grote liefde Nel afgebeeld staat met een rood-wit gestreepte jurk. De bekende Nel jurk – een a-lijn model, met handgeschilderd lijnenspel – kan je nu ook zelf maken met ons all-in one pakket. Dit pakket is beschikbaar vanaf 19 september in onze webshop.

De expo is een samenwerking tussen het MoMu en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen. La Maison Victor mag 25 duo tickets weggeven voor deze uitzonderlijke expositie. Het enige wat je hoeft te doen is de wedstrijdvraag hieronder juist beantwoorden. Veel succes!