DIY: pimp je sneakers

Hot in trendland zijn accessoires voor sneakers. Pimp ze met trendy, afneembare franjes en je geliefde schoenen krijgen onmiddellijk wat meer punch! Deze shoe fringes of ‘kilties’ zijn een match made in heaven voor al je veterschoenen. We love it!

Gelukkig voor jullie trendy DIY’ers is dit accessoire heel gemakkelijk zelf te maken! Maak ze in veelvoud zodat ze matchen bij al je outfits. Wanneer je dan een complimentje krijgt over je coole schoenen, kan je gewoon zeggen: “bedankt, helemaal zelf gemaakt!”

Zo ga je te werk:

  1. Neem het patroon over op een stukje imitatieleer en knip het 2x uit.
  2. Knip in het midden op de lijnen
  3. Maak gaatjes op de aangeduide plaatsen met een variotang
  4. Plooi het lapje dubbel met de goede kant naar buiten en de gaatjes op elkaar
  5. Haal je veters door de gaatjes en maak een strik.

Klaar!