7 ideale kerstcadeautjes

Over een week is het weer zover, dan vieren we de gezelligste en mooiste periode van het jaar: kerst! Vind jij het ook zo moeilijk om keer op keer een origineel cadeau te kopen voor je geliefden? Wij zetten 7 ideale kerstcadeaus voor je op een rijtje.

Want zeg nu zelf – het moeten niet altijd warme wollen sokken, een saaie sjaal of een stoffige fles wijn als cadeautje te zijn. Verras je geliefden met deze superleuke, originele en vooral creatieve cadeautjes voor onder de kerstboom.

Doe een abonnement cadeau!

abouitgeliht

Niets zegt meer ‘ik hou van jou’ dan een abonnement op je favoriete tijdschrift. Daarnaast is het een cadeau waar je minstens een jaar plezier aan beleeft. Dat is toch veel beter dan een doosje chocolaatjes dat binnen de minuut leeg is?

(Extra pluspunt: een nieuwe lading La Maison Victor magazines voor zou wel eens een kledingstuk voor jezelf kunnen betekenen!)

Abonneer je hier

Motiveer je vriendinnen om samen te naaien

stsuitgelicht

Ben jij al een fervente fan van La Maison Victor, maar probeer je je vriendinnen te overtuigen om aan het naaien te gaan? Dan is het Start to Sew bookzine het ideale duwtje in de rug! Het bookzine wordt bovendien ondersteund door gratis videotutorials die iedere beginnende naaister op weg helpt.

Koop het hier

Maak iedere stof-aholic blij

stoffenuitgelicht

Ja hoor, het bestaat: een stof-aholic! Ken jij iemand die eigenlijk al te veel stofjes in haar kast heeft liggen maar wie je zo’n groot plezier kunt doen met een extra nieuw, extra glanzend stofje? Koop speciaal voor die ene persoon een stoffenpakket van La Maison Victor. Keuze genoeg en blije gezichtjes gegarandeerd!

Kies je stoffen hier

Plan 2017 met de nieuwe LMV Agenda

agendauitgelicht

Het nieuwe jaar brengt nieuwe plannen met zich mee! Noteer alvast elkaars verjaardag en belangrijke lunchdates in de nieuwe La Maison Victor Agenda 2017. Doe jezelf of iemand anders deze agenda in een handig pocketformaat cadeau: op iedere bladzijde vind je een creatieve verrassing.

Plannen maar!

Maak het gezellig met onze kussens

kussensuitgelicht

Pak deze kerst uit met onze originele borduurkussens als cadeau! Met onze allernieuwste borduurkussens tover je je woonkamer, slaapkamer of eender welke kamer van je huis om naar een gezellig hoekje. Bovendien is borduren weer helemaal in!

Vandaag in je winkelmandje, binnenkort onder de kerstboom

Het zachtste cadeautje ooit: Aymara sjaal en muts

aymarauitgelicht

Steel het hart van je geliefde met je zelfgemaakte sjaal en muts van Aymara. Al die uren breiwerk die jij erin hebt gestoken maken het cadeau dubbel zo persoonlijk. Zo scoor je gegarandeerd extra punten! Zelf niet zo’n brei-expert maar de ontvanger van het pakje wel? Geef dan gewoon het pakketje van baby alpacawol cadeau. Ook dat is al een prachtig pakje voor onder de kerstboom, geloof ons!

Je vindt de pakketjes hier

DIY oorbellen

oorbellenuitgelicht

Op zoek naar een last-minute cadeautje? Gelukkig kun je deze oorbellen in een handomdraai maken met het aanwezige materiaal in huis. Zes stukjes koord, 2 oorbelhaakjes, een knijptang en klaar! Perfect voor beginnende of ervaren DIY’ers. Bovendien zijn persoonlijke cadeaus altijd een schot in de roos!

Knutsel nu zelf deze oorbellen met de werkbeschrijving.