Dikke truiendag: verwarm jezelf, niet de wereld

5 ideale plaatsen om te haken

Op vrijdag 17 februari valt de Dikke Truiendag. Wij denken : wat je zelf doet, doe je altijd beter. Doop de Dikke Truiendag om tot Family Sweater Day en maak met deze gratis patronen een trui voor ieder gezinslid. Zet de verwarming een graadje minder, trek je warme trui aan en maak het gezellig.

Heerlijk comfy in de Claudette Cardigan

Claudette Cardigan

Klaar om aan de slag te gaan voor dikke truiendag? Begin dan alvast aan een lekker warme trui voor jezelf. Eens je zelf goed ingeduffeld bent, kan je beginnen aan de truien voor de rest van het gezin.

Ken jij de Claudette Cardigan nog? We zijn nog steeds ontzettend trots op dit prachtige gastontwerp van Maurice Coffee & Knits voor La Maison Victor! Iedereen wil toch zo’n hippe gebreide cardigan?! Je kunt hem zowel voor jezelf als voor je kleine meid maken. Twee vliegen in één klap.

Download hier de werkbeschrijving

Sierlijk en speels: Nina Cardiganninabobbeluitgelicht

Wil je kleine meid liever geen Claudette Cardigan? Fleur dan de laatste wintermaanden op met dit heerlijke breiwerkje. De Nina Cardigan is een leuk model om te breien voor schattige en stoere meiden. We gebruikten een 3D bobbelsteek voor extra donzig effect.

Klaar? Breien maar

Voor vrolijke jongens: Jules Cardigan

julesuitgelicht

Deze trui is een fijn kledingstuk om in te ravotten. Dit coole model zal vast in de smaak vallen bij je zoon. Laat je niet afschrikken door de steek, want moeilijk is hij niet. Het komt erop neer dat je twee rijen in de ene kleur breit, twee rijen in de andere en af en toe een steek niet breit. Probeer maar! Succes gegarandeerd.

Voor de werkbeschrijving klik je hier

Dubbel zo warm met de Ron Trui

ronuitgelicht

And last but not least: een trui voor de man des huizes. Het is altijd heel leuk om iets voor ze te maken waar ze echt iets aan hebben. Ook zij hebben het graag warm in de winter natuurlijk. Deze mannencardigan is perfect combineerbaar op een mooie broek en hemd.

Aan de slag

Zin in meer?

Ga aan de slag met ons bookzine “Truienâ€

truienuitgelicht

Zin in meer breiwerk? Ga dan aan de slag met ons bookzine “Truienâ€. In een fashionable garderobe hoort ook hip breiwerk thuis. Daarom heeft La Maison Victor altijd aandacht besteed aan maakbaar en trendy knitwear. In dit boek werd onze mooie breicollectie verzameld, verbeterd en uitgebreid. Meer uitleg over de gebruikte steken en technieken is in de vorm van videotutorials gratis te bekijken op onze videopagina. Niets houdt je dus tegen om te beginnen aan één van deze 22 modellen en binnenkort te pronken met je zelfgebreide creatie.

Wil je ons bookzine aankopen? Klik dan hier