Weekendje cocoonen: maak je eigen pyjama en weekendtas

Op vrijdag 17 maart  is het ‘Nationale Pyjamadag’, een dag waarop we stilstaan bij kinderen en jongeren die te ziek zijn om naar school te gaan en dankzij Bednet thuis les volgen. Speciaal voor hen kruipen we allemaal één dag lang in onze pyjama! Zeg nu zelf, dat wilden we toch altijd al een keertje doen? En dat doen we bij La Maison Victor natuurlijk in een warme maar vooral zelfgemaakte pyjama. Wij vormden de patronen van de Mira Broek en de Tilda Top om tot de Lenie Pyjama voor dames! Het stofje dat we voor de Lenie Pyjama gebruikten, komt van de Antwerps stoffenmerk Chat Chocolat. (http://www.chatchocolat.com) Wil jij ook zo’n gezellige pyjama? Bekijk dan hier de werkbeschrijving, neem het patroon van de top en het patroon van de broek bij de hand en ga aan de slag! img_9059Zin om van zaterdag en zondag ook pyjamadag te maken en het hele weekend met vriendinnen op sleepover-weekend te gaan? Dat kan! Breng je nieuwe pyjama en al je andere spullen mee in onze handige weekendtas. weekendtasKen je deze nog? Sandra Janssens uit Berg (BE) won ooit onze ontwerpwedstrijd met deze stoere en handige tas. Gaan sporten of een weekendje weg, in deze tas kun je alles kwijt! Een item dat niet mag ontbreken! Download hier het patroon van de weekendtas, nu in handig A4-formaat. De werkbeschrijving vind je hier.