Weekendje cocoonen: naai je eigen pyjama en weekendtas

Zin om dit weekend gezellig te cocoonen op de bank? Niets leukers dan relaxen op de bank in een pyjama, zeker als hij zelfgenaaid is.

Wij vormden de patronen van de Mira Broek en de Tilda Top om tot de Lenie Pyjama voor dames. Wil jij ook zo’n gezellige pyjama? Bekijk dan hier de werkbeschrijving, neem het patroon van de top en het patroon van de broek bij de hand en ga aan de slag! img_9059Zin om van zaterdag en zondag ook pyjamadag te maken en het hele weekend met vriendinnen op sleepover-weekend te gaan? Dat kan! Breng je nieuwe pyjama en al je andere spullen mee in onze handige weekendtas. Oweekendtas

Ben je ook op zoek naar een handige en stoere weekendtas om zelf te naaien? Download hier ons patroon van de weekendtas, nu in handig A4-formaat. De werkbeschrijving vind je hier.