Let’s get social: volg jij ons al?

Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste LMV-nieuws, je eigen creaties delen met ons en andere fans, bekijken waar we achter de schermen mee bezig zijn en zo veel meer? Like ons dan op Facebook, bekijk ons op Youtube en volg ons op Instagram en Pinterest!

Kortom, leer ons beter kennen door ons te volgen, in woord, beeld en geluid!

Let’s get social!

Facebook

 socialfb

Wij verwelkomen jou graag in de wondere Facebookwereld van La Maison Victor, een broedplaats voor creativiteit en inspiratie. Deel gerust je creaties of vragen via onze pagina! Je komt er als eerste te weten waar we mee bezig zijn, welke nieuwe stoffen of patronen we brengen en zoveel meer.

Instagram

socialinsta

Ben jij dol op onze stoffen en patronen en ben je benieuwd naar de dingen die we uitspoken achter de schermen? Op onze Instagram vind je de laatste nieuwtjes, outfitfoto’s, motiverende quotes en zoveel meer. Vergeet ons zeker niet te taggen via @la_maison_victor bij je creaties (in wording) voeg ook #lamaisonvictor toe aan je foto’s, zodat ze gemakkelijk teruggevonden worden door ons andere fans.

Youtube

socialyt

Je koopt het magazine en je volgt ons misschien al op Facebook en Instagram, maar wist je dat je ook filmpjes van La Maison Victor kan bekijken? Volg ons op YouTube en ontdek hoe je leuke DIY’s kan maken of hoe gemakkelijk naaien kan zijn met onze stap-voor-stap-videos. Wij helpen je door de moeilijkste passages van patronen.

Pinterest

socialpint

Kun jij ook urenlang scrollen door die eindeloze stroom aan inspiratie in Pinterest, op zoek naar foto’s van de mooiste zelfgemaakte outfits en de coolste DIY‘s? Dan moet je zeker ons account volgen! Pin je zelf creaties? Vergeet ons dan zeker niet te vermelden.