Carla Top: patroon week 1

Het is weer zover: we beginnen met een nieuwe Crochet Along! Na het succes van de Dolly Plaid vorig jaar, haken we deze keer samen de Carla Top! Hier ontvang je wekelijks het nieuwe patroon.  Ben je er klaar voor?

Hier is ie dan: het eerste patroon!

Wil je er meteen aan beginnen? Dan hebben wij goed nieuws! Het eerste patroon is vanaf nu beschikbaar. Je hebt twee weken om aan dit eerste patroontje te werken. Het volgende patroon komt pas online op 4 mei! Daarna krijg je wel weer iedere week een nieuw patroon.  Download hier de werkbeschrijving

 en druk deze extra tekening (op ware grootte) af om je te helpen bij het haken van je eerste lapjes. Leg het op deze tekening om te checken of de grootte overeenkomt. Gebruik desnoods een andere haaknaald.

15% korting op de Apilou-wol van veritas!

Vanaf 17 april is er 15% korting op de  Apilou-wol waarmee je de Carla Top kunt maken. Deze wol is zacht, pluis-resistent, machine-wasbaar en bestaat voor 100% uit anti-pilling acryl. In  de tabel hieronder vinden jullie de kleuren voor de wol die wij gebruikten:

Kleur: écru: heel lichtroze: lichtroze: lichtgrijs: olive:
Hoeveelheid: 200 gr 100 gr 100 gr 100 gr 100 gr

Haal je kortingsbon uit het laatste magazine van La Maison Victor (editie 3, mei-juni 2017) of online bij Veritas met de kortingscode APIVJ2017.