Moederdag cadeau-tips voor supermama’s

Op 14 mei is het weer Moederdag, de dag van het jaar waarin jij je moeder eens lekker kunt verwennen. Op deze dag kun jij je lieve mama even in de bloemetjes zetten met een lieve attentie of een leuk cadeautje. Heb je enkel geen idee wat jij je supermama cadeau kan doen? Wij hebben een aantal leuke tips voor jullie op een rijtje gezet. En bovendien hebben we voor enkele van jullie een leuke verrassing.

Doe een abonnement op La Maison Victor cadeau

abouitgeliht

Niets zegt meer ‘Ik hou van jou’ dan een abonnement op je moeders favoriete tijdschrift. Daarnaast is het een cadeau waar ze minstens een jaar plezier aan beleeft. Bovendien geniet je nog tot eind mei van een tijdelijke korting op het abonnement! Dat is toch veel beter dan een bos bloemen of dat doosje chocolaatjes dat binnen de minuut leeg is?

Extra pluspunt: een nieuwe lading La Maison Victor magazines voor je moeder zou wel eens een kledingstuk voor jou kunnen betekenen!

Vraag hier een abonnement aan!

Geluk in de post: onze patronen

patronenmoederdag

Je kunt je moeder op veel verschillende manieren blij maken, maar met dat ene patroontje dat ze nog ontbrak, maak je je mama waarschijnlijk onwijs gelukkig. De patronen zijn bovendien gemakkelijk te bestellen en binnen enkele dagen al bij je thuis.

Ontdek ze allemaal in de webshop

Verwen je mama met stoffen

moederdagstoffen

Wil je écht scoren bij moederlief? Verwen dan je moeder (of jezelf) met een stoffenpakket. Koop bij de patronen die je cadeau doet (of die je mama al heeft) de bijhorende stof. Neem even een kijkje in onze webshop, je vindt er heus wel je ding!

En bovendien…

Hebben we voor de eerste 5 personen die een bestelling plaatsen op onze stoffen vanavond (donderdag 4/5) om 20u een extra cadeautje voor moederdag!

Benieuwd? Onderstaand pakketje kan jij winnen: een stof in de kleur naar jouw keuze + het DIY boekje ‘Voor Mama’, een heel persoonlijk cadeau waarin je antwoord op leuke en onverwachte vragen over jou en je mama. Wij contacteren de winnaars persoonlijk per mail.

mamacadeautje

shoppen maar!

Moeder-dochter tijd: twinning is winning met de Carla Top

Niet veel budget om iets moois voor je moeder te kopen? Maak je maar geen zorgen. Mama’s zijn al heel snel blij met wat speciale moeder-dochter quality time.

Bodendien is ‘twinning’ nog steeds een ‘big thing’. Haak samen aan onze nieuwe Crochet Along en maak elk een eigen versie van de Carla Top.

Bezoek de pagina en ga aan de slag!