Zwemplezier met de Ian Short: gratis pdf patroon voor mannen

Ik ga op reis en neem mee? Een hippe zwembroek natuurlijk! Zag je onze Ian Short voor jongens al in editie 4? Met deze gratis pdf maak je ze nu ook voor mannen! Een trendy kleurtje of print is een must voor de modebewuste man. Onze Ian Short met stoere haaienprint sluit naadloos aan bij de laatste modetrends. Even lunchen bij een hippe strandtent kan dus gewoon in je zwemshort. Maak de Ian zwemshort voor mannen met behulp van deze gratis pdf en voel je al snel als een visje in het water. Bovendien is de jongensversie onze nieuwe Start to Sew met bernette en dus is ook deze versie een easy-sew projectje. Download het patroon hier. Benodigdheden voor mannenversie:

Maat: XXS XS S M L XL XXL
Elastiek: 90 cm 94 cm 98 cm 102 cm 106 cm 110 cm 114 cm
Koord: 120 cm 120 cm 120 cm 130 cm 130 cm 140 cm 140 cm