Start to Sew Kids: win je eigen exemplaar!

In dit boekje bundelden we onze kinderpatronen: 14 makkelijke en stijlvolle modelletjes voor meisjes, jongens en baby’s met stap-voor-stap werkbeschrijvingen. Voel je de naaikriebels al opkomen?

Voor de realisatie van dit boekje werkten we opnieuw samen met onze trouwe partner bernette. Zij breidden hun assortiment startersnaaimachines drastisch uit. In ons Start to Sew boekje vind je een overzichtelijke lijst waarmee je de verschillende startersmodellen kunt vergelijken.

En wij hebben goed nieuws, want we mogen 3 exemplaren van Start to Sew Kids weggeven! Het enige wat je moet doen is deelnemen aan de wedstrijd via de link onderaan. Deelnemen kan tot en met 8 oktober 2017.

En is het dan zover? Heb je een eerste creatie genaaid? We zijn heel erg benieuwd om ze te zien! Tag je kledingstuk met #lmvmadebyyou of laad ze op in onze galerij op onze website en wie weet kom je in onze Made by you rubriek in het magazine of op Instagram terecht!

Heb je niet gewonnen of kan je niet wachten? Dan kan je ons bookzine ook kopen in de meeste verkooppunten waar La Maison Victor ook verkrijgbaar is, bij Standaard Boekhandel of op onze website.