Ladies’ night op de Boekenbeurs: maak een hoes voor je tablet

Heb je zin om een creatieve workshop te volgen tijdens de Boekenbeurs? Dat kan, want La Maison Victor neemt samen met Flair, Libelle en Feeling deel aan de Ladies’ Night op vrijdag 3 november van 18u tot 22u.

Praktische info:

 • Wat maak je? Een handige hoes voor je tablet. Onze DIY-experte Céline toont je hoe je een hoes met de hand kan naaien uit vilt. Om het geheel mooi af te werken, kan je er nog een leuke versiering op borduren.
 • Waar en wanneer? Op vrijdag 3 november tijdens de Ladies’ Night van 18u tot 22u in het Ateljee van de Boekenbeurs. Er zijn drie slots beschikbaar voor deze workshop, telkens van maximum 12 personen:
  • 18u00 – 19h00: sessie 1
  • 19h15 – 20u15: sessie 2
  • 20u30 – 21u30: sessie 3
 • tickets en info: toegang tot de Boekenbeurs is betalend, maar deelname aan deze workshop is gratis.

  • Koop je tickets voor de Boekenbeurs hier.
  • Inschrijven voor deze workshop kan niet meer.