Nieuw: de naaikamer van…

…Judith uit Vilvoorde. Zij is freelance vertaalster, mama van Elliot (12) en June (10) en blogt op dietemiet.blogspot.com.

Toon ons je naaikamer en we zeggen wie je bent 🙂 In onze nieuwe rubriek kijken we binnen in de leukste naaikamers. Heb jij ook een leuke naaikamer en wil je die graag met La Maison Victor delen? Schrijf je dan in via het formulier onderaan en wie weet staat jouw kamer in ons volgende magazine!

“Ik had een piepklein naaikamertje in ons pas gerenoveerde huis, toen mijn man thuiskwam met de boodschap dat zijn droomhuis te koop stond. Opnieuw verhuizen was het laatste waar ik aan dacht, maar ik ging overstag met de belofte dat ik een prachtige naaikamer zou krijgen.

Ik ben een vintage queen, ik hou van spulletjes die een verhaal vertellen. Mijn naaitafel is een oud keukenblad dat ik op pootjes heb gezet. Erboven hangt een letterbak voor stikzijde, vanop de rommelmarkt. Het bureautje heb ik op de kop getikt bij de rechtbank van Antwerpen. De zetel waar standaard een poes op ligt te slapen, komt uit de kringwinkel. Hij doet mij nog altijd denken aan het model dat Phoebe uit Friends had. Het pronkstuk in mijn naaikamer is een grote kast met 42 laatjes, perfect voor mijn fournituren. Ik weet niet wat in welk laatje zit, soms kom ik dus een laatje tegen waar een kind een knuffel in heeft gestopt.

Mijn naaikamer heb ik mijn “creatorium” gedoopt en deze ruimte is helemaal van mij alleen. Mijn kinderen weten dat ze me niet mogen storen als de deur dicht is.”

Lees meer in je nieuwe La Maison Victor (editie 04, juli-augustus 2018).