Najaarstrend: fluweel

We zien dit najaar veel ribfluweel en fluweel terugkomen in de collecties. In ons nieuwe nummer (in de winkel op 30/8) vind je deze coole Magnus Broek voor jongens, in mosterdkleurig ribfluweel. De Charlene Trui maakten we in een prachtig pruimkleurig fluweel.

Misschien niet dé meest prestigieuze, maar wel een stof met een glamoureuze en feestelijke uitstraling. Fluweel of velours is dé stof die je ziet verschijnen in een avondjasje of zelfs smoking. Wegens: stylish en tijdloos.

Ribfluweel is het casual broertje dat in de herfst vaak opduikt in een bordeaux of roestkleurige blazer, broek of rok. De stof heeft een vintage uitstraling die perfect aansluit bij de tijdsgeest: je look is een mix en match van verschillende stijlelementen uit een waaier van tijdperken.

Een ribfluwelen seventies flare broek matcht perfect met een wit basic T-shirt, veel goudkleurige juweeltjes en een paar opvallende sneakers. 70’s meets 80’s meets 90’s. Letterlijk een look van alle tijden, die je altijd en overal kan dragen. Dat maakt van (rib)fluweel net de functionele stof die je makkelijk kan integreren in de rest van je garderobe.

Wil je deze najaarstrend ook in jouw garderobe? Bestel hier het nieuwe magazine en ga meteen aan de slag met onze hippe patronen!