Najaarstrend: Yves Klein Blauw

Geloof ons: het is een big deal wanneer een kleur naar je vernoemd wordt. De Franse kunstschilder Yves Klein zal altijd verbonden blijven met ‘zijn’ blauw. Voor hippe kids verwerkten we deze blauwtinten in de Amalia Culotte en de Maud Trui.

Officieel heet ze International Klein Blue. Monsieur Klein nam zelf het patent op de kleur, nadat hij de eerste was die door een experiment uitkwam op deze toon.

De kleur situeert zich tussen royaal en nachtblauw. Ze is fris, koninklijk en mysterieus. En kan eigenlijk het hele jaar door gedragen worden. Tijdens het winterseizoen botsen we vaak op deze specifieke toon wanneer het over mantels gaat.

Geef een moderne toets aan je look door te kiezen voor 1 stuk in Yves Klein blauw met daarbij accessoires waarin accenten van de kleur terugkomen, zoals gezien bij Chanel Cruise. Want hey, een look samengesteld door Yves Klein en Karl Lagerfeld … Dat kan niet slecht zijn.

Wil je deze najaarstrend ook in jouw garderobe? Bestel hier het nieuwe magazine en ga meteen aan de slag met onze hippe patronen!