Najaarstrend: working girl

Trend dit najaar is de “Working Girl” look. Volledig in lijn met deze stijl maakten wij de Kate Rok, de Sofia Blouse, de Megan Sweaterdress en de Zaria Jurk met V-hals. Net wat je nodig hebt om helemaal mee te zijn.

Niemand wordt bepaald warm van de term ‘werkkleding’. Toch zijn we het er allemaal wel over eens dat de stuks die je voor het werk uitzoekt, behoren tot het iets serieuzere gedeelte van je garderobe.

Probeer weg te blijven bij fluokleuren en experimenteer hier niet met gewaagde trends. Ga wel voor stijlvolle kokerrokken, elegante blouses en investeer in designer shoes en een prachtige hand… excuseer: aktetas.

Wie liever niet enkel gaat voor grijstinten en monochroom komt perfect weg met een stylishe bloemenprint. Zolang de print gedrukt staat op een goed gesneden blazer of rechte jurk. Een klassiek mannenpak komt dan weer nergens beter tot zijn recht dan in je eigen bureau. Tijd voor een promotie?

Wil je deze najaarstrend ook in jouw garderobe? Bestel hier het nieuwe magazine en ga meteen aan de slag met onze hippe patronen!