De naaikamer van… Eva

Eva is leerkracht aardrijkskunde en mama van Marta (16), Nora (14) en Jakob (11). Ze houdt van blote voeten in het gras, verdwalen in onbekende steden, bubbels allerlei en uiteraard van naaien. La Maison Victor keek binnen in haar naaikamer…

“Met drie kinderen hadden we nood aan een extra ruimte in ons huis waar de echtgenoot en ikzelf ons konden terugtrekken terwijl zij de woonkamer meer en meer inpalmden. De oranjerie werd dus deels naairuimte maar ook deels zitruimte. Het licht dat hier winter en zomer binnenvalt is ‘by far’ het grootste pluspunt aan deze ruimte en ik breng er dan ook héél veel tijd door, niet enkel om te naaien. Ik heb genoeg stof om iets te kunnen naaien wanneer ik er zin in heb, hoewel ik zelden ‘zomaar’ stof koop.”

Wil je ook je naaikamer met ons delen? Schrijf je dan hier in en wie weet verschijnt jouw naaikamer wel in onze volgende editie!