Wedstrijd: WIN EEN BERNINA 435

Ambachtelijk. Handgemaakt. Uniek. Jezelf uiten met vakkundig genaaide stoffen is een kunst. Of je dat nu doet met een perfect ontworpen jurk of een met liefde samengestelde quilt, het resultaat is hetzelfde. En het perfecte naaiproject maak je natuurlijk met een BERNINA naaimachine! La Maison Victor is dol op de BERNINA 435 en mag er voor deze wedstrijd eentje weggeven. 

Met de BERNINA 435 kan je je creativiteit de vrije loop laten. Zo kan je zelf de steeklengte en -breedte kiezen of de positie van de naald bepalen. Door de grotere spoel (die tot 70% meer garen bevat dan standaardspoeltjes) moet je het naaien minder vaak onderbreken. En aangezien de spoel makkelijk vanaf de voorkant kan worden verwisseld, is het niet nodig je project weg te halen. Van voetjes tot spoeltjes, een goed ontworpen accessoire maakt het naaien een stuk aangenamer. De BERNINA 435 heeft een mooi standaard accessoirepakket en je kunt dit later ook naar hartelust uitbreiden. Daarnaast heeft deze naaimachine 150 decoratieve steken en 3 alfabetten die je allemaal heel makkelijk en handmatig kan instellen met behulp van het grote, intuïtieve touchscreen. Deze machine heeft het helemaal! Wil je graag meer weten over de BERNINA NAAIMACHINES? Je leest er alles over op www.bernina.com

Doe mee aan onze wedstrijd, bewijs ons dat jij een échte BERNINA expert bent, en win een BERNINA 435! De wedstrijd loopt tot 17/02/2019.