Trend: leisurie

We zien steeds meer elementen van onze lingerie terugkomen in totaallooks. Underwear wordt outerwear. Alles mooi samengevat onder de benaming leisurie. Een tikje gewaagd, maar je kiest zelf
hoeveel je wil onthullen. Of het nu een strookje kant is dat boven een blouse komt uitpiepen of een bh onder een transparante top: de toekomst is vrouwelijk. Wees trots op wie je bent en voel je goed in je vel.

We zien veel zachte tonen zoals nude en poederroze, maar ook dramatisch zwart. Een neglig├ę draag je voortaan als zomerjurkje, met bijvoorbeeld een witte T-shirt onder. Wie het liever subtiel houdt, kan kiezen voor een mooi detail op de rug.

Wij maakten in editie 2/2019 de Phoebe Top die zeker mag gezien worden. Als je wat creatief bent in styling kun je dit setje perfect dragen volgens de leisurie-trend.