10 redenen om de nieuwe La Maison Victor in huis te halen

1. We vertellen je alles over dé nieuwe trendkleur genaamd “levendig koraal”. Het is een vrolijke oranje-roze kleur die doet dromen over zomerse zonsondergangen. Een mooie zachte tint die toch in het oog sprint door zijn fleurigheid.

We laten je zien waarmee je deze kleur het best combineert, showen je onze koraalkleurige Alexa Broek en shopten voor jou de leukste koralen items.

2. Naai onze gemakkelijke zomerjurken voor dames. De fleurige Bella Jurk heeft een leuk detail aan het rugdecolleté en bij de Emily Jurk legden we de streepjes op de schouderstukken in een andere richting voor een mooi effect. Tijd voor blote benen!

 

3. Ook de meisjes zien er op hun paasbest uit in onze Ronda Jurk met wijde rok – superleuk om rondjes mee te draaien.

4. Hoofdredactrice Britt reisde af naar het Zwitserse hoofdkwartier van Bernina om eigenaar Hanspeter Ueltschi te ontmoeten en zichzelf onder te dompelen in de geschiedenis van de naaimachines. Wist je dat Bernina al 125 jaar lang bestaat?

 

5. Heb je al eens een regenjas genaaid? Het Sammy Jasje – voor meisjes òf jongens – en de Laura Jas voor dames maak je in een lichte gecoate stof met een beetje stretch. Met deze regenjasjes schuw je geen enkele storm!

6. Heb je een kinderfeestje in het zicht? Dan komen onze gemakkelijke zelfmakers zeker van pas. Naai een poezentasje, brei een vlinderdasje of haak een kroontje en maakt het feestvarkentje blij.

7. Het Lett T-shirt is uniek in zijn soort – deze top maak je zonder patroon! Een leuk project voor startende naaiers of voor kinderen die zelf eens achter de naaimachine willen kruipen.

8. Het Lett T-shirt werd ontworpen door Fran Vanseveren. Zij is de auteur van het gloednieuwe boek “I love T-shirts”, en La Maison Victor mag 5 exemplaren weggeven! Naar de wedstrijd.

9. Zin om in de warme maanden eens met katoengaren te breien? Ons regenboogtruitje Bowie voor baby’s werd gemaakt door Julie Jaeken van Julija en is ideaal voor het zonnige seizoen.

10. En als dit nog niet genoeg redenen zijn 🙂 Nog een laatste tip: onze Felicia Sweater is een leuk project voor beginners, in onze How to video tonen we je hoe je stap voor stap te werk gaat om hem te maken. Naar de video!