Behind the scenes van La Maison Victor 03/2019

Neem je mee een kijkje achter de schermen van je La Maison Victor editie 3/2019? En ja, ook modellen hebben soms last van vliegjes in hun ogen 🙂

Alexa Broek

De shoot van de Alexa Broek vond plaats op de prachtige Kalmthoutse Heide, een natuurgebied tussen Antwerpen en de Nederlandse grens.

Bij momenten doet de heide aan een Afrikaanse savanne denken: grasland met hier en daar kleine bosjes en een gelige, droge ondergrond. Het vormde het ideale decor voor de shoot van onze koraalrode Alexa Broek.

Het eindresultaat:

Yoko Jurk en Selena Short

Modellen Renée en Uma hadden het naar hun zin op woensdagnamiddag in onze fotostudio: wat is er leuker dan naar hartelust spelen met papieren slingers terwijl fotografe Diane Hendrikx de mooiste kiekjes maakt?

Het eindresultaat:

Lize Jurk

Model Emilie laat zich voor enkele Antwerpse gevels van haar beste kant zien zodat wij de Lize Jurk in vol ornaat kunnen bewonderen. Deze jurk is een van jullie favoriete patronen, wat vinden we het fijn om al jullie prachtige creaties op social media te zien!

Het eindresultaat:

Bella Jurk

Voor de shoot van de Bella en Emily Jurken trokken we richting het Polderbos dichtbij Antwerpen. In de  hoge grassen die daar volop groeien zouden we zeker enkele mooie plekjes vinden om onze zomerse jurkjes te kunnen fotograferen. Dat dachten we althans, want bij aankomst bleek dat het merendeel van het gras net gemaaid was geweest, waardoor we voor onze fotoshoot beperkt waren tot een heel erg klein stukje grasland. Gelukkig was het net groot genoeg om onze februari-foto’s er zomers te doen uitzien.

Het eindresultaat:

Met dank aan Kate Housh, Siska Loraine en Sarah Roelstraete (styling), Emilie, Lola, Renée en Uma (modellen), Marlien Echelpoels en Ad Van Mierlo (haar en make-up) en Felicia van Ham, Stephen Mattues en Diane Hendrikx voor de fotografie.