Wedstrijd: win een exemplaar van het boek van Eva V.!

Eva Verbruggen heeft van handwerken haar beroep gemaakt. Ze heeft een passie voor textiel, papier en de natuur. Ze blogt, verkoopt haar eigen werk in haar webshop, ontwerpt in opdracht voor bedrijven en magazines, maar geeft en organiseert sinds 2015 ook met veel succes workshops in haar prachtige atelier.

In Het atelier van Eva V. neemt ze je mee voor een inspiratiereis doorheen haar eigen kleurrijke huis en dat van een paar gelijkgestemde vrienden. Deze interieurs geven de aanleiding tot doe-het-zelfprojecten die ze graag met je deelt. Ook altijd al gedroomd van een interieur met meer persoonlijkheid, een charmante vintage vibe of een vleugje bohemian je-ne-sais-quoi? De haak-, borduur-, punch needle- en weefprojecten en bijzondere verzamelingen in dit boek zetten je alvast op weg. Met vele stap-na-stap foto’s, dos and don’ts, leuke aankoopadresjes en interessante websites.

Wij spraken met Eva V. en waren heel benieuwd wat nu eigenlijk haar favoriete handwerktechniek is. Lees het interview hier op onze blog. En als je zelf zin hebt gekregen om aan de slag te gaan, kan je met deze tutorial een kleurrijk wandtapijtje leren weven zoals dat van Eva V. hiernaast.

La Maison Victor mag vijf exemplaren van haar boek weggeven! Meedoen met de wedstrijd hieronder kan vanaf maandag 17 juni tot en met 18 augustus 2019, middernacht.