Vakantie: 5 modellen die in elke koffer passen

Ga je binnenkort op vakantie naar zon, zee en strand? La Maison Victor heeft een shortlist opgesteld met de meest essentiële kledingstukken die in je koffer moeten en die je helemaal zelf kan maken. Klaar voor een relaxte en toch verfijnde look?

1. Een elegant zwempak

Ook dit jaar is het badpak weer prominent aanwezig in het modebeeld. Maar dit keer nemen we afscheid van de basismodellen en verwelkomen we sprankelende modellen in flashy kleuren. Ons Bahama Badpak is niet alleen elegant, het heeft ook schitterende details die elk figuur flatteren: de rimpels vooraan verdoezelen kleine onvolkomenheden, de overslag  accentueert de buste, en het rugdécolleté is diep genoeg voor een sexy touch.

Bekijk het patroon in de nieuwste La Maison Victor, uitgave 4/2019 (p. 12).

2. Espadrilles met linten

In de zomer trek je natuurlijk espadrilles aan; die zijn veel aangenamer om dragen dan stiletto’s en veel vrouwelijker dan slippers. Ze staan mooi onder lange rokken en jurken en zijn heel comfortabel wanneer de temperatuur stijgt (de voet zit niet gekneld en zweet minder). Onze espadrilles Aline zijn nog charmanter dan de klassieke espadrilles: met de mooie linten die op heel veel manieren te knopen zijn, lijken ze net ballerina’s.

Om ze all by yourself te maken, koop je uitgave 4 van La Maison Victor (p. 101).

3. Een strandtas van raffia

Een tas van raffia is een onmisbare mode-accessoire voor zomerse dagen. De nonchalante uitstraling zorgt voor een relaxte touch aan alle outfits. Maak nu zelf je eigen tas van raffia! In het nieuwste nummer van La Maison Victor (p. 44) vind je een beschrijving om deze gehaakte shopper met elegante handgreep in schildpadmotief zelf te maken.

4. Een boho jurk voor op het strand

Op vakantie wil je een lekker luchtige jurk van licht katoen over je heen gooien en langs de waterrand wandelen of een van een cocktail nippen in een strandtent. Geen kopzorgen en maximaal comfort! DE musthave? Maak ons model Bali bij voorkeur van licht en wit geperforeerd katoenjersey. Klaar voor Ibiza (Of Oostende, dat maakt niet uit)!

Bekijk het patroon in de nieuwste La Maison Victor (uitg. 4/2019).

5. Een seventies jurk voor ’s avonds

Laten we eerlijk zijn: vakantie is ook de gelegenheid voor een „fiesta” en gezellig chillen op terrasjes. Als je ’s avonds wilt glanzen, neem dan een chique jurk met vintage look mee, zoals onze Malta Jurk. Met dit model, nauwsluitend rond de borst en onder wijd uitlopend, kun je heerlijk zwieren over de dansvloer.

Bekijk het patroon in editie 4/2019 van La Maison Victor (p. 62).

Je snapt het al: de nieuwste editie van La Maison Victor staat boordevol zomerzon! Er staan maar liefst 12 patronen in voor de zomer: jurken, rokken, bikini’s voor de kleintjes… Hij is nu te koop in onze webshop of bij je dagbladhandel.