Welke beachwear past bij mijn figuur?

We dromen allemaal van een badpak dat én lekker zit én een sexy uitstraling heeft. One piece, laag uitgesneden bikini, met volants, triangelbikini’s, bandeau… ontdek welk model past bij jouw figuur!

De gouden regel? Als je het je kunt voorstellen, kun je het dragen. Luister alleen naar jezelf: als je een badpakmodel mooi vindt, draag het dan gewoon! Als jij je er goed in voelt, krijg je meer zelfvertrouwen en ga je net zo helder stralen als de zon daarboven in de lucht.

  • De buste

Als je een kleine buste hebt, past de triangelbikini wonderwel: hij is sexy, comfortabel en gemakkelijk te dragen! Voor diegenen met wat meer lef is een push-up model leuk om een beetje “vals te spelen” of de bandeau, die van zichzelf wat meer volume geeft.

Als je een goed ontwikkelde buste hebt, is het belangrijk om een bovenstukje te kiezen dat goede ondersteuning geeft. Kies bijvoorbeeld voor een V-halslijn met brede schouderbandjes, dat ondersteunt je buste beter en accentueert je mooie rondingen!

  • De billen

Heb je nogal platte billen? Dan is een model met lage taille ideaal, of met volants, waarmee je meer volume creëert.

Krijg je het op je heupen van je brede heupen? Probeer je achterwerk niet te verbergen in een compleet bedekkende bikinibroek, maar kies voor een licht en hoog gesneden model. Het klinkt misschien gek, maar als je alles bedekt, accentueer je juist het volume dat je probeert te verbergen.

  • De benen

Om langer te lijken en je lange benen te accentueren, zoek je een hoog gesneden broekje. Of ga voor een badpak! Handig om kleine onvolkomenheden te verhullen, maar ook elegant en super luxueus! Bovendien zijn badpakken momenteel helemaal on trend, dus je hebt meer dan genoeg keuze in de winkel. Succes verzekerd!

Ga je de uitdaging aan om zelf een badpak te maken? Koop dan de nieuwste editie van La Maison Victor (hier of in de boekhandel) en ontdek het patroon voor het elegante Bahama Badpak.

De buik

Hier verrichten hoge broekjes wonderen: als je een klein buikje hebt, wordt dat mooi verhuld. En als je een wespentaille hebt, dan wordt die prachtig geaccentueerd. Bovendien zijn ze meestal hoog gesneden bij de billen, waardoor die er voller uitzien en je benen langer lijken. What else?!

Krijg je na het lezen van dit artikel zin in vakantie? Ga er even helemaal tussenuit met editie 4 van La Maison Victor. Op het menu: strandjurken, een tas van raffia, bikini’s voor je mini-me…