Meet the maker: Sanne Van Den Abeele

Sanne Van Den Abeele werkt als orthopedagoge in Lokeren (België) en heeft twee kindjes, baby Liv en zoontje Oscar van 2,5. Ze naait voor het hele gezin maar toch vooral voor de kindjes die er in hun home made outfits altijd überschattig uitzien.

Sanne naait sinds een achttal jaar en werkt meestal met de patronen van La Maison Victor. Haar stoffenvoorraad onder controle houden lukt, al geeft ze toch ook toe dat er nog wat sponzen stof en tetra op haar liggen te wachten om tot kinderkleding verwerkt te worden.

View this post on Instagram

Mijn hoofd zit een beetje vol. Lijstjes op het werk van wat ik nog wil afwerken, moet doorgeven en niet mag vergeten. Lijstjes thuis van wat ik nog wil gedaan hebben pre-baby, nog in orde moet brengen en gewoon niet mag vergeten. Want of het nu door dat te vol hoofd of de hormonen komt, mijn geheugen laat te wensen over… Leuke spulletjes voor de baby die stilaan bij elkaar komen, daar word ik dan weer blij van. (Alle credits voor dit zalig jasje gaan naar mijn mama die hier de leukste dingen toevoegt aan de baby-uitzet) #newbornblanket #klompelompe #sosannesewing #sosanne #sosanneknits #sosanneknitting #donebydeer #newbornstuff #lmvmadebyyou #elvelyckandesign #destoffenkamer #elvelyckan #lmvnoah #noahlmv @gerthaentjens

A post shared by Sanne (@sannevda) on

Het Rouge Pamperbroekje is één van haar laatste creaties en ze kan al niet wachten tot baby Liv erin past.

Benieuwd naar haar andere creaties? Je kan Sanne hier op Instagram volgen.