Video tutorial: Silia jurk

Het voelt alsof je een comfy T-shirt draagt, toch is het een superflatterende en vrouwelijke jurk. Het knoopdetail verdoezelt al je oneffenheden en zet je taille in de verf. Met Silia sla je de bal nooit mis. Bovendien … ook voor beginners!

Met de herfst in aantocht, kijken we er stiekem toch weer naar uit om elegante jurken met panties en onze lievelingssneakers eronder aan te trekken. Voel jij het ook kriebelen? Dan is de Silia jurk vast en zeker je ding.

Bekijk onze video tutorial

De Silia jurk is een ideaal project voor beginnende naaiers. Wij kozen voor een grijze sweaterstof, maar elke rekbare stof is geschikt.

Koop de stof nu in onze webshop! Het naaipatroon van de Silia Jurk vind je in ons september/oktober-nummer 2019. Je kan het magazine hier kopen.

Dit kan je ook interesseren: