2 redenen om met dubbelzijdige stof te naaien

Zoals de naam al aangeeft, is dubbelzijdige stof speciaal bedoeld om aan beide kanten gebruikt te worden. Het is niet alleen handig maar ziet er nog goed uit ook.

Ja hoor, sinds je je nieuwe La Maison Victor in handen hebt (editie 5/2019), zwijmel je voor onze trui Bjorn met contrasterende stukken. En niet alleen ziet hij er goed uit, maar hij sluit ook perfect aan bij de sporty-chic-trend (ofwel athleisure) die dit seizoen helemaal on trend is. Wil je hem zelf maken? Kies dan dubbelzijdige stof, want die heeft minstens twee voordelen .

  1. Het effect is buitengewoon

Een kant taupe, een kant zwart, een kant met stippen, een andere met strepen … We zijn dol op dubbelzijdige stof om onze mouwen, broekzomen, kragen van overhemden en sweatshirts met capuchon een leuke twist te geven! Keer om en tadaa! Effect verzekerd.

  1. We kopen maar één stof

Een stof voor de prijs van twee, welke naaigek zegt daar nu nee tegen? Voeg contrasterende panden toe in je creatie en ga voor het ultieme designer effect.

Maak onze Bjorn trui

Deze 100% comfortabele trui staat op pagina 82 van 05/2019 van je favoriete naaimagazine. Onze teams maakten hem in een dikke, dubbelzijdige en tweekleurige tricot. We zijn echt helemaal gek op de hoge col met rits die tegen alle herfstwind bestand is.

Dit kan je ook interesseren: