Trend: eer Moeder Aarde

Fauna en flora spelen al jaren een belangrijke rol in de collecties, maar dit herfstseizoen zoomen we helemaal in op Moeder Aarde. In je nieuwste La Maison Victor (05/2019) eren we dan ook al te graag onze planeet met warme aardetinten en fris dennengroen. 

Hoe je het draait of keert: onze planeet staat tegenwoordig in de spotlight. Minder plastiek en stoppen met wegwerpen, dat is de boodschap. We nemen dit najaar met plezier stijltips aan van de oppermoeder. Kijk maar naar de prachtige kleuren die we terugvinden in de natuur: denk aan terracotta, groen en aardekleuren.

Check je nieuwe La Maison Victor

Maak je het liever zelf? Dan vind je zeker en vast je gading in onze patronen uit editie 05:

Brei de Irina trui: een oversized trui in warm kaki met verschillend strepenpatroon in beide mouwen.

Wil je een gebreide look maar naai je liever? Dan is de Stina trui voor meisjes misschien voor jou: een simpele maar trendy trui met pofmouwen in een tricotstof die handgebreid lijkt, maar het niet is.

Of naai de prachtige Linna mantel: een lange elegante jas waarmee je eerste herfstkou kunt trotseren.

Draag Moeder Aarde dus in je hart en in je outfit. Een trend met toekomst.

Dit kan je ook interesseren: