Wedstrijd: pin je creaties op Pinterest

Doe mee met onze wedstrijd op Pinterest en maak kans op een jaarabonnement van La Maison Victor.

Gebruik jij Pinterest ook zo vaak? Heb je er al eens aan gedacht om je zelfgenaaide creaties op een specifiek bord te pinnen? Zo zijn ze gemakkelijk terug te vinden voor iedereen. Bovendien maak je kans op een mooie prijs!

Wat moet je doen?

Maak een bord aan binnen je eigen profiel en noem het “La Maison Victor”. Pin je foto’s, blogposts, Instagramposts of Facebookposts over je zelfgenaaide kledingstuk op het bord en vermeld duidelijk om welk patroon het gaat. Vergeet zeker niet om onze hashtags van het kledingstuk te gebruiken, bv #loralmv of #sofialmv.

Bij elke nieuw nummer van La Maison Victor kiezen we op Pinterest één favoriet bord. De winnaar krijgt een jaarabonnement op La Maison Victor (of een verlenging als je er al eentje hebt)*.

Pinnen maar!

Wist je dat je ook veel inspiratie kan terugvinden op het Pinterestprofiel van La Maison Victor? We pinnen er de mooiste creaties op die we tegenkomen. Laat je inspireren!

*Abonnementen zijn beschikbaar in deze landen: België, Nederland, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland. Woon je niet in één van deze landen? Dan voorzien we een leuke goodiebag met LMV-verrassingen voor jou!

Dit kan je ook interesseren: