Gratis DIY: naai een rugzakje

Dit Pack ’n go rugzakje is een gemakkelijk stropmodel met leuke variaties. Kies voor een los voorzakje en koordjes die door oogjes of lussen gaan. Dankzij de koordstoppers kan dit rugzakje ook door kleine rugjes gedragen worden. 

Ons stofadvies? Voor de buitenkant van deze zak gebruik je drie verschillende soorten katoen, licht canvas, jeans of een combinatie van die stoffen. In principe is elke lichte tot middelzware stof bruikbaar zolang ze niet elastisch is. De voering maak je uit katoen voor een turnzak of een dunne waterafstotende stof voor een zwemzak.

Download de werkbeschrijving van deze leuke rugzak hier.

Heb je interesse in de stof waarin de rugzakjes gemaakt zijn? Lotte Martens ontwerpt stoffen die met de hand in België gezeefdrukt worden. Nieuw en bijzonder zijn de nieuwe accessoirestoffen. Je shopt ze hier.

Dit kan je ook interesseren: