De overgooier: terug van weggeweest

De overgooier is weer helemaal hot. Wij leggen je uit hoe je hem kunt dragen om de Twiggy 2.0 te worden!

De kans is groot dat je als kind al overgooiers droeg, en misschien heb je daaraan niet zo’n fijne herinneringen overgehouden. Gelukkig is dit model uit de sixties ook groot geworden en heeft het zich een volwassen imago aangemeten.

Hoe draag je hem?

Ga je voor een stoere look? Combineer de overgooier dan met accessoires zoals bikerboots of sneakers. Of doe er hoge laarzen onder en ga voor de super stylish look. Qua materiaal oogt een overgooier dit najaar goed in denim, ribfluweel, wol of tweed.

Maak er zelf eentje

In editie 05/2019 van La Maison Victor vind je het patroon van de Ulla jurk. Wij gebruikten voor deze jurk een soepelvallende stof uit onze collectie (ontworpen in samenwerking met Bittoun). Kies een stof die lichtjes rekt, maar niet teveel.

Dit kan je ook interesseren: