Deze winter breien we er een mouw aan

Heb je zin om een zachte trui te breien voor de winter? Brei daar dan eens een opvallende mouw aan. Hier volgen twee manieren om deze grote trend te volgen.Deze winter gaan we voor een speelse ontwerpen. Brei een unieke outfit door met verschillende motieven en volumes te spelen ter hoogte van de mouwen.

1. Ga voor motieven

Strepen, stippen, ruiten… Brei leuke motieven – bij voorkeur in verschillende kleuren – in de mouwen van je truien en hou de rest effen.

2. Zie het ruim

Een andere techniek (maar beide kunnen gecombineerd worden) bestaat uit het ruimer maken van je mouwen. Pofmouwen waren deze zomer in, en deze winter gaan we nog verder: je mouwen mogen helemaal oversized zijn. Weet je waarom deze trend zo populair is? Omdat je je handen erin kan stoppen om ze warm te houden op koude dagen.

De Irina trui: het perfecte voorbeeld, door La Maison Victor

Ter illustratie van deze twee technieken tonen we jullie onze Irina trui (editie 05/2019): een XL trui om te breien, met ruime mouwen en met originele en kleurrijke strepen. Voor dit model kozen we voor mohair om een lekker zachte trui te krijgen. De kers op de taart? Deze trui is super gemakkelijk te breien. Wat als dit je eerste brei-uitdaging van de winter is?

Maak indruk met een gebreide stof

Vind je naaien leuker dan breien? Doe dan alsof en gebruik een stof die zelfgebreid lijkt. Dat is wat ons team heeft gedaan om de Stina sweater te maken. Het effect is verbluffend: je zou denken dat het gebreid is, maar het is een eenvoudige jersey uit onze collectie (te vinden in onze webshop).

Meer inspiratie voor deze herfst vind je hier: