Spiced Honey: de nieuwe kleur voor dit najaar

Het is niet voor niets dat „Spiced Honey” de titel “kleur van het jaar” heeft gekregen. Deze warme amberbruine kleur, die terugkomt in alle mode- en woningdecoratiecollecties van dit najaar, gaat ons dit seizoen warm houden. Maar hoe combineren we al deze nuances, van oker tot roestbruin?

Na Heart Wood roze — een subtiele mix van oudroze, cacaobruin en paars — heeft Levis Spiced Honey benoemd tot kleur van het jaar 2019. Het is een rijke kleur waarvan de nuances liggen tussen oker en mosterdgeel maar dan met een koperkleurige glans. Met deze kleur maak je niet alleen je interieur zen en warm, maar ook je kleding wordt er warmer van. Wij tonen je hoe je de kleur in je garderobe binnen brengt.

Combineren met jeans

Bij Arket (deel van de H&M-groep) past Spiced Honey als accessoire perfect bij de tint van raw denim.

Lederwaren kiezen

Een heel eenvoudige manier om mee te doen met een trend: doe jezelf een handtas in deze mooie kleur cadeau, zoals dit tweekleurige model van Sézane.

… of lingerie

Dit seizoen trakteert Etam ons op setjes in pittig Spiced Honey. Op een zongebruinde huid is deze kleur trouwens nog verleidelijker.

Ga voor een okerkleurige jas

Terwijl onze winterjassen meestal zwart of grijs zijn, hebben wij bij La Maison Victor gekozen voor een aardse, glanzende kleur voor onze Linna mantel (te vinden in nummer 05/2019). Vind je hem mooi?

Dit kan je ook interesseren: