Gezien op Instagram: hoe draag je kant op een casual manier

Denk je bij het woord „kant” meteen aan lingerie en nachtjaponnen? Think again. Dit seizoen dragen we kant in de stad, op fluweel of op jeans, en gaan we voor een nonchalant chique stijl.

België is een van de bakermatten van de kantklostraditie. Of je nu beginnend of doorgewinterd naaister bent, je bent in ieder geval op de juiste plek om met dit delicate materiaal te werken. Maar pin je niet vast op body’s, négligés of beha’s; dit najaar zien we kant op blouses, overhemden en truien, die we zonder verpinken combineren met de meest nonchalante materialen zoals jeans, leer en fluweel.

Niet-vulgaire kant

Editie 6/2019 van La Maison Victor neemt ons mee achter de coulissen van de realisatie van de top Sonia. Een bovenstuk van rood kant, classy, die onze stylisten hebben gecombineerd met een losse fluwelen broek (met fluweel combineer je sowieso comfort en elegantie!).

Bovenkleding van kant: inspiratie op Instagram

Als de blaadjes en de sneeuwvlokken vallen, schitter jij op diners en op het werk met dit mooie topstukje. Voor de mooiste combinaties volg je de gids: wij hebben op Instagram de mooiste outfits gevonden om over te nemen. Coquetterie in de stad…

Rustiek chic

Op het werk

Zeker bij jeans

Etentje met vrienden

Kant is streetwise

Deze trends draag je deze herfst ook: