8 patronen van La Maison Victor met een rugdecolleté

Ga je voor een subtiel, klassiek decolleté of kies je eerder – het minstens even sexy – rugdecolleté? Bij La Maison Victor is het al sinds lange tijd een hot detail in onze creaties. We lijsten 8 patronen voor je op die daar het ultieme bewijs van zijn.

De absolute troef van een rugdecolleté? Het verrassingseffect. Aan de voorkant mogen de jurken en bloesjes er dan wel lieflijk uitzien, aan de achterkant – surprise! – ontdek je de meer sensuele kant van het kledingstuk. Je vangt een glimp op van de schouderbladen, de wervelkolom, de welving van de rug en niet van de boezem en dat is minstens even sexy. Heb je ook zin gekregen om een rugdecolleté te dragen? Maak dan één van deze acht stuks van La Maison Victor.

1. De Margot top

In nummer 06/2019 van La Maison Victor kom je te weten hoe je dit mooie topje met rugdecolleté kan maken. Combineer het met een hangertje en een lange rok en je steelt gegarandeerd de show. Voor deze creatie kozen we een soepele jersey uit onze collectie, die je in onze webshop kan vinden.

2. De Emma jurk

Een feestje in het vooruitzicht? Het patroon van onze Emma jurk is beschikbaar in pdf-versie in onze webshop. Een model met open rug; zo elegant en fancy!

3. De Rosa jurk

Less is more: de Rosa jurk blinkt uit in zijn eenvoud. We zijn gek op de mooie decolletés — vooraan en achteraan — die deze jurk tegelijkertijd een modern en tijdloos tintje geven. Je vindt het model in nummer 02/2015. Heb je dat magazine niet? Bestel het dan snel in onze webshop.

 

4. De Bella jurk

Een simpele en losse jurk met een mooi detail op de rug en een elastische taille. Het patroon van de Bella jurk ligt op je te wachten in nummer 03/2019. Heb je het gemist? Goed nieuws: het is beschikbaar in onze webshop!

5. De Julia jurk

Of ook wel de definitie van elegantie! Het rugdecolleté en de lange A-lijnrok flatteren het silhouet en het satijnen stofje zorgt voor een feestelijke toets. Het patroon staat in nummer 06/2018. Heb je het nummer niet? Bestel het dan in onze webshop.

6. De Ivy Jurk

Een minimalistische snit, dat wel, maar het rugdecolleté maakt het verschil. Maak de Ivy jurk uit een elegante stof en hij is ideaal voor de feesten. Doe zoals wij en ga voor een kosmische print. Het patroon van dit pareltje uit nummer 06/2015 is beschikbaar in pdf-versie in onze webshop. Gun jezelf dit plezier!

7. De Viva top

Mag het wat meer glamour zijn? Dan is dit topje echt iets voor jou! Met de elegante open rug met glitters zijn alle blikken gegarandeerd op jou gericht.

Pak uit met de Viva top en word een ware diva. Je vindt het papieren patroon in onze webshop of in nummer 02/2014.

8. De June jurk

Met de June jurk in fifties-stijl komen alle silhouetten mooi uit. En dat is allemaal te danken aan zijn mooi getailleerde lijfje, brede rok en rugdecolleté! Tover jezelf om tot pin-upgirl en schaf het papieren patroon aan van de June jurk in onze webshop of vind het in La Maison Victor nummer 02/2014.

Deze trends draag je deze herfst ook: