Zo moeder zo dochter: twinning is winning

Twinning, dat is die schattige trend waarbij je dezelfde kleding draagt als je kinderen, je partner of je beste vriendin. Een bijzondere manier om een speciale relatie te benadrukken, waarbij je jezelf niet te serieus neemt.

De Engelse term „twinning” is een samentrekking van „twin” en „dressing”. Het lijkt misschien een beetje vreemd, maar deze trend is cooler dan ooit!

Invasie van de klonen

Of het nu tijdens de Fashion Weeks is of in de stad; de klonen lijken terrein te winnen. Probeer deze trend zelf ook eens samen met je dochter, of zelfs… met je viervoetige vriendje! Dat leggen we je uit!

Met je BFF

Wie droomt er nu niet van een eigen Olsen zusje? Doe alsof en trek dezelfde kleren aan als je goede vriendin. Ook al ga je er niet dood aan, je moet het niet overdrijven door exact dezelfde kleren aan te doen. Het is beter om eenzelfde outfit in verschillende kleuren te dragen, of verschillende outfits in vergelijkbare kleuren. Het werkt alleen als het bij elkaar past.

Met je trouwe viervoeter

De hond was al de beste vriend van de mens, maar nu is hij ook zijn lookalike. Sinds een paar maanden spelen confectiemerken, zoals Hunkemöller of Monki, in op deze trend en bieden kledingcollecties met combinaties voor jou en je harige vriendje aan. Wel een heel klein beetje gaga…

Met je geliefde

Inmiddels is het algemeen aanvaard dat je de kledingkloon van je wederhelft bent, hoewel het idee niet echt nieuw is: Kate Moss en Jamie Hince, maar ook Beyoncé en Jay-Z hadden er een gewoonte van gemaakt, alsof ze aan de hele wereld wilden bewijzen dat ze echt een eenheid waren.

Met je kinderen

De tweelingtrend is meer dan ooit een hype onder moeders. Ze gebruiken kleding om duidelijk te laten zien dat hun lievelingetjes van hetzelfde bloed zijn. En de kleintjes vinden het geweldig om „net als mama” te zijn, zonder schoenen te hoeven dragen die twintig keer te groot zijn.

Doe mee met de tweelingtrend

La Maison Victor heeft de tweelingtrend ook omarmd. In editie 06/2019 vind je onze plissé rokken Allegra. Deze tweekleurige exemplaren, één voor jou en één voor je prinsesje, zijn gemakkelijk te maken.

De werkbeschrijving van de rokken vind je in je La Maison Victor 06/2019. Het patroon van de Allegra rok voor dames kan je hier gratis downloaden. Het patroon van de versie voor meisjes vind je in het magazine.