De nieuwe trend: de boilersuit

De jumpsuit is niet nieuw in onze kleerkast. Maar dit najaar gaan we ons kleden in de workwear versie. Even kijken naar de mooiste modellen die we vonden op Instagram en op de pagina’s van La Maison Victor.

De „boilersuit”, gepikt uit de mannengarderobe, is nog nooit zo trendy geweest. Maar als je er niet uit wilt zien alsof je net uit de garage of van de racebaan komt, moet je een paar regels in acht nemen. En dan ziet het arbeidersblauw van vroeger er in één klap verfijnder uit…

Mix van materialen

Kies voor de combinatie van een mooie subtiele en vrouwelijke kleur (pastel, oudroze…) of voor een geraffineerd materiaal zoals fluweel. Nog een idee? Modal, de stof van onze jumpsuit Rosella (te vinden in editie 06/2019 van La Maison Victor). Deze soepele en zijdezachte stof geeft een chique toets aan elke jumpsuit. Goed nieuws: je kunt de stof kopen in onze collectie die je hier kunt vinden.

Accessoires die kloppen

Een andere sleutel tot het succes van deze outfit, is dat je er stoere accessoires bijdraagt, zoals leren boots, grote sieraden en andere vrouwelijke details. Details die ertoe doen? Een fijngebreide trui met rolkraag die je onder je jumpsuit draagt om hem meer casual te maken, of een riem, voor een sexy detail aan de pasvorm. Twee ideeën die wij hebben getest met onze Rosellajumpsuit: geef maar toe, dit is echt super cool!

Bekijk onze selectie

Heel comfortabel en bijzonder stijlvol; probeer het en je wilt niets anders meer! Maak dus een keuze uit deze selectie die we hebben samengesteld op Instagram.

Van fluweel, bij Kure

Cool in denim, bij Top Shop

In pastel, bij Nasty Gal

View this post on Instagram

👋🏼 @nastygal

A post shared by Fashion, Travel and Lifestyle (@patriciamac_) on

In roze ribfluweel, bij & Other Stories

View this post on Instagram

Pink differently.

A post shared by & Other Stories (@andotherstories) on

Met jungle motieven, bij Monki

Deze trends draag je deze herfst ook: