Naai de Margot top op de Libelle Winterfair

Binnenkort is het weer zover: op de stand van La Maison Victor op de Libelle Winterfair kan je gratis één van onze patronen komen naaien. Dit jaar kozen we voor de Margot top: een feestelijke top met verrassend rugdecolleté.

Ken je de Margot top uit ons laatste nummer al? Een prachtige snit, comfortabele pasvorm, chique stof en een droom van een rugdecolleté. In combinatie met een mooie halsketting en lange rok ben je helemaal klaar om te schitteren tijdens de eindejaarsfeesten.

Kom hem naaien!

Onder professionele begeleiding van experten van La Maison Victor en van BERNINA krijg je zelf de kans om deze top te maken op een BERNINA machine. We kozen voor jou een prachtige groene feestelijke stof uit onze stoffencollectie in samenwerking met Bittoun.

Wil je meer info over BERNINA naai- en borduurmachines of overlockers? Je kan hen ook een bezoekje brengen op stand 641 op de Libelle Winterfair.

Praktische info:

LOCATIE

• Libelle Winterfair: woensdag 20 – 24 november in de Nekkerhal in Mechelen. Tickets kan je hier kopen.

TIMING

• We organiseren deze naaiworkshop drie keer per dag: van 10u30 tot 12u30, van 13u tot 15u en van 15u30 tot 17u30.

• De workshop duurt ongeveer één uur als je al wat naai-ervaring hebt.

INSCHRIJVEN

• Inschrijven kan enkel ter plaatse, aan de ingang van de Nekkerhal via tablet. Inschrijven voor de workshop in de voormiddag kan in de ’s morgens, inschrijven voor de workshop in de namiddag kan vanaf 12u.
Alle materiaal wordt ter plaatse voor jou voorzien. Je hoeft zelf niets mee te nemen.

Dit kan je ook interesseren: