Deze jurk van La Maison Victor wordt een absolute must-have!

Die ene simpele en elegante jurk mag niet ontbreken in je kleerkast. La Maison Victor stelt je daarom zijn Moira-model voor. Een tijdloze jurk met maximaal effect!

De Moira jurk is jouw ultieme redding op een dag zonder inspiratie, maar kan gerust wat pimpwerk gebruiken als je hem aandoet voor een (priv├ę- of professionele) afspraak.

Grootse troeven

De troeven van dit nieuwe LMV-model? De snit van de jurk is zodanig ontworpen dat het je vormen alle eer aandoet. De mooie V-hals, de prinsessennepen, de plooitjes aan de taille en de lengte van de mouwen verbergen discreet eventuele probleemzones en zetten je troeven in de kijker! Kers op de taart: de trendy (maar tegelijkertijd ook erg tijdloze) diagonale split!

Maak je eigen Moira jurk

Haast je naar de krantenwinkel en koop er het laatste nummer van La Maison Victor (06/2019), blader door naar pagina 66 en ontdek er de werkbeschrijving en het patroon van dit model.

Voor de stof kozen we een middelzware, licht elastische stof uit onze collectie. Andere stoffen zijn ook geschikt, maar vermijd te fijne jersey.

Accessorize it!

Ben je bang om je creatie snel beu te worden of wil je er een nieuwe toets aan geven? Een opvallende ketting, een dikke armband, extragrote oorbellen of een fantasietasje. Onze favoriet? Onze zelfgemaakte handtas die je op twee verschillende manieren kan dragen: op de schouder of rond de taille.

Deze trends draag je deze winter ook: