Hoe combineer je bloemenmotieven in de winter?

De bloemen verdwijnen dan wel uit de velden, maar daarom hoeven we ze nog niet in de kast te stoppen. Dit seizoen komen bloemenmotieven terug in heel veel vormen.

Kun je maar moeilijk afscheid nemen van de gebloemde jurken en overhemden die je deze zomer hebt gedragen? Stop ze nog niet weg: ze kunnen kleur geven aan sombere outfits en verwarmen ons hart. Dat is de kracht van bloemen!

Gebruik overvloedige motieven

Als de natuur in rust gaat, worden onze kleren wakker… De trend is niet voor minimalisten (een madeliefje hier, een roos daar), we hebben hier het over overvloedige en kleurrijke motieven. Zo zien we grote boemen, zoals dit mantelpak van het Belgische merk Imprevu, en heel sprekende kleuren, zoals deze broek Sézane.

View this post on Instagram

OUR AUTUMN PRECOLLECTION IS LIVE!! 🥁 Notre Précollection Automne est en ligne ! ✔️Commandez sans crainte, la livraison est offerte dès 200€ d'achat et les retours sont à notre charge 😉 ✔️Si vous passez plusieurs commandes avant midi, elles peuvent être fusionnées ✔️Merci d'avance pour votre patience, la préparation des colis peut être plus longue en période de lancement ✔️Une question sur vos commandes ? On vous répond au plus vite à hello@sezane.com – ✔️Delivery and returns to the US are FREE!! ✔️If you place multiple orders this morning, they will be grouped together . ✔️Merci for you patience! Delivery times can be a little longer than usual during launch periods . ✔️Your hotline to Paris: bonjour@sezane. The team is standing by to answer your questions. #sezane #lautomnesezane

A post shared by Sézane 🌈 (@sezane) on

Elena jurk

Het ideale model om zelf te maken

Bij La Maison Victor hebben we groot geschut gebruikt met deze jurk met reuzachtige bloemen, waarmee je tijdens de feestdagen helemaal kunt schitteren. Onze Elena jurk is heel veelzijdig en kan ook in de stad worden gedragen, onder een lang vest en met boots.

Sportkleding dragen

De sporty trend was dit najaar overal, nu dragen we hem ook in gebloemde versie. Maar hoe? We breken met de zoet romantische kant van de liberty print door hem te dragen op een spijkerbroek, met gympen of met een ruime mannelijke trui, zoals bij Urban Outfitters.

View this post on Instagram

Giving all our florals a fall update. #UOonYou

A post shared by Urban Outfitters (@urbanoutfitters) on

Bij La Maison Victor hebben we onze Nina blouse (te vinden in nummer 06/2019) gecombineerd met een roze cropped jeans en sneakers. Charmant, maar niet sentimenteel.

Nina blouse

Bloemenprint: nog meer inspiratie

Bij Bershka, in rockstijl

View this post on Instagram

Heavenly cool #bershkastyle by @riri_tone 💫

A post shared by Bershka (@bershkacollection) on

Bij Vans aan de voeten!

 Bij Maje, versie van enorme klasse

 Bij American Vintage, op coole manier

Deze trends draag je deze winter ook: