Betalen

U kan op deze website 100% veilig betalen. Ogone, onze gecertifieerde technische partner, zorgt er voor dat alle betalingstransacties veilig bij de banken en kredietkaartmaatschappijen terecht komen.

Betaalmethoden

U heeft de keuze uit volgende betalingsmethoden:

1.Kredietkaart (Visa of Mastercard)
2.Online banking (Belfius – KBC/CBC – ING)
3.Maestro
4.Paypal
5.Maestro
6.Ideal

Betaling via kredietkaart:
Belangrijk: houdt uw digipas bij de hand. Uw persoonlijke kaartlezer of digipass genereert een unieke code voor de transactie om zo uw identiteit te controleren, toestemming te verlenen voor de betaling en helpt u te beschermen tegen fraude.

Via online banking:
Bij deze betaalmethode kan u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bent u klant bij Belfius, KBC/CBC, of ING, dan kan u afrekenen via home banking. Opgelet: betaling via de betaalknoppen is alleen mogelijk indien u klant bent bij één van bovenstaande banken en toegang heeft tot een webbanking-systeem. Voor meer informatie, kan u terecht bij Belfius, KBC/CBC of ING). Wanneer u wenst te betalen via de betaalknop van één van bovenstaande banken, dient u uw digipass bij de hand te houden. Volg de instructies op het scherm en voer uw digipass-code in. Bevestig de bestelling. De betaling via onze website is volledig beveiligd via Ogone.

Via Maestro:
U kan nu ook online betalen met uw bankkaart zelfs wanneer u geen kredietkaart heeft! Afhankelijk van de bank waarbij u aangesloten bent, heeft u een persoonlijke kaartlezer of digipass ontvangen. Die heeft u nodig telkens als u online iets wil kopen. Uw persoonlijke kaartlezer of digipass genereert een unieke code voor de transactie om zo uw identiteit te controleren, toestemming te verlenen voor de betaling en helpt u te beschermen tegen fraude.

Via Paypal:
Betaal zonder informatie over uw bankrekening of creditcard door te geven. PayPal is een veilige manier om online te betalen. Zij beveiligen niet alleen uw persoonlijke gegevens maar bieden ook uitgebreide bescherming tegen ongeautoriseerde betalingen vanaf uw rekening. Bij het openen van een Paypal-account, geeft u eenmalig uw privégegevens zoals creditcardinformatie door, en hoeft u die nadien op geen enkele website meer opnieuw door te geven. Op die manier worden uw creditcardgegevens niet doorgegeven aan andere partijen. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van elke transactie vanaf uw PayPal-rekening.

Via iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

3-D Secure en SecureCode

3-D Secure en SecureCode maken het betalen op internet nog veiliger. De 3D-Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw kredietkaartnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt. Hoe werkt het? Uw kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw kaart. Hierna zal bij elke online verificatie van uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd. Er zijn een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door uw bank, maar er kan ook gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipass.