Weekendje cocoonen: maak je eigen pyjama en weekendtas

pyjamauitgelicht

Op vrijdag 17 maart  is het ‘Nationale Pyjamadag’, een dag waarop we stilstaan bij kinderen en jongeren die te ziek zijn om naar school te gaan en dankzij Bednet thuis les volgen. Speciaal voor hen kruipen we allemaal één dag lang in onze pyjama! Zeg nu zelf, dat wilden we toch altijd al een keertje doen? Lees meer »

Win een aankoopbon t.w.v € 150 bij vtwonen

naaikameruitgelicht%c2%b5

Hou je van een trendy interieur, dan wil je ongetwijfeld ook je naaikamer lekker hip aankleden. Dit doe je uiteraard met een leuke mix van aangekochte én zelfgemaakte spullen. Waag je kans en win een aankoopbon t.w.v. 150 euro bij vtwonen

Lees meer »

Win het boek ‘Maak het zelf’

maakhetzelfuitgelicht

Een leuk idee? Dat maak je voortaan toch gewoon zelf! La Maison Victor geeft 5 exemplaren van het boek ‘Maak het zelf’ weg! Speel mee met onze wedstrijd en waag je kans.

Lees meer »

Dikke truiendag: verwarm jezelf, niet de wereld

5 ideale plaatsen om te haken

Op vrijdag 17 februari valt de Dikke Truiendag. Wij denken : wat je zelf doet, doe je altijd beter. Doop de Dikke Truiendag om tot Family Sweater Day en maak met deze gratis patronen een trui voor ieder gezinslid. Zet de verwarming een graadje minder, trek je warme trui aan en maak het gezellig.

Lees meer »

Win het het boek “Kabels Haken”

kabelshakenuitgelicht

Winter is het leukste seizoen om haken! Wat dacht je ervan om aan de slag te gaan met kabels? Van omslagdoeken, poefs tot pannenlappen en slingers. Deze leuke woonaccessoires fleuren je huis in de winter op. … Lees meer »