Breisteken Romeo sjaal: video tutorial

Romeo sjaal

Sabine Van Acker, de dame achter La Femme Garniture, ontwierp deze sjaal en maakte er voor jou samen met ons een handbreiversie van. Laat je niet afschrikken door de tweekleurige patentsteek aan de uiteinden, we zetten je steek voor steek op weg in onze video tutorial.

Breisteken Maloy trui: video tutorial

maloy-web

Het ontwerp van onze mooie Maloy trui is gebaseerd op de traditionele Ierse Visserstrui, Aran sweater genaamd. Je zult je tijdens het maken van deze kabeltrui geen seconde vervelen!

De teltekening van deze trui vind je hier.

Patronen borduren op je kleren

borduren

Borduursels zijn ab-so-luut hot en happening op dit moment! Je ziet de mooiste handwerkjes verschijnen op kledingstukken. Ga aan de slag met onze patronen en pimp je eigen kledij!

Lees meer »

Breisteken Yvette trui: video tutorial

yvette_g0t0261

Franjes en rushes zijn alomtegenwoordig in het modebeeld dit najaar. Zowel in breiwerk als in andere kledij. Het vormde onze inspiratie voor een trui voor moeder en dochter, want twinning is winning. De zandsteek zorgt voor een extra dimensie.

Lou broekje: video tutorial

lou_foto

Het Lou broekje: een babybroekje in tricot is het ideale kraamcadeau. Dit patroontje kun je zowel voor meisjes als voor jongens maken. En best van al: het is al klaar in een uurtje!

Teltekening: Maloy trui

Maloy sweater

Een prachtige kabeltrui gebaseerd op de traditionele Ierse visserstrui, genaamd Aran sweater. Dat is de Maloy trui. Je jongen zal ongetwijfeld schitteren in dit  mooie breiwerk!

Wil je meteen aan de slag met dit mooie breipatroon uit de september-oktober 2017 editie? De teltekening van het voorpand kun je hieronder downloaden.

Klik hier voor de teltekening van het voorpand. De breisteken kan je in onze videotutorial zien.

Lees meer »