Naai jij al met onze Sewing Journal?

De Sewing Journal van La Maison Victor is een onmisbare hulp bij al je naaiprojecten. Maar hoe gebruik je hem nu echt? Onze patroonontwerpster Evelien toont je hoe in onderstaand filmpje.

Heb je zin gekregen om de Sewing Journal te gebruiken? Je vindt hem hier!

Wedstrijd: win 2 bekertjes van helen b

‘Kleine dingen kunnen groots zijn’, zo omschrijft helen b haar creativiteit. Sinds enkele jaren kan je in haar Genste winkeltje terecht voor haar unieke collectie porselein, papierwaren en textiel. Handgemaakte producten die je laten lachen, maar die tegelijkertijd ook eenvoud en rust uitstralen.

Lees het volledige interview met Helen in je La Maison Victor magazine 03/2018.

En we mogen 5x 2 bekertjes van helen b ter waarde van 28€ weggeven! Neem deel aan onze wedstrijd via de link onderaan!

Deze wedstrijd loopt tot en met 17 juni 2018, 23u59.

Lees meer »

Maak een macramé clutch!

In het boek ‘Macramé Accessoires’ van Elma Pluim vonden we deze mooie zwart-wit clutch. Volg de eenvoudige werkbeschrijving hieronder en maak je eigen hippe clutch!

La Maison Victor mag trouwens 5 exemplaren van Macramé Accessoires weggeven! Neem hier deel aan de wedstrijd.

Lees meer »

Wedstrijd: win een exemplaar van Macramé Accessoires!

Dat je de macramé-techniek niet enkel voor trendy muur- en plantenhangers kunt gebruiken, bewijst experte Elma Pluim. Voor dit boek ontwierp ze de mooiste armbandjes, ceintuurs, haarbanden, etuis, laptophoezen en stijlvolle tassen. Alles in een hippe boho-stijl en met veel duidelijke tekeningen erbij. Leuk om te doen, geweldig om te dragen!

La Maison Victor geeft 5x Macramé Accessoires weg! Neem deel aan onze wedstrijd via de link onderaan.

Heb je nu al zin om zelf aan de slag te gaan? Maak dan deze mooie zwart-wit clutch aan de hand van onze werkbeschrijving!

Deze wedstrijd loopt tot en met 17 juni 2018, 23u59.

Lees meer »

Wedstrijd: win een breipakket van de Roanne Trui!

Een los, hip model en een fijne steek om te breien, meer moet dat niet zijn voor een makkelijk breiproject dat iedereen aankan!

De Roanne Trui maakten we met het superzachte garen van Durable: Cosy Fine. Een mengeling uit katoen en polyacryl die zich perfect voor een zomertrui leent.

Neem deel aan onze wedstrijd via de button onderaan en maak kans om een breipakket van 9 bolletjes in mint voor de Roanne Trui te winnen! We mogen vijf pakketjes weggeven!

De wedstrijd loopt tot 15 april 2018, middernacht.

Pennenschaaltjes in koord

Alle kleine spulletjes en pennetjes op je bureau leg je graag netjes in schaaltjes. Maak ze zelf met deze verbluffende techniek waarbij je touw aan elkaar zigzagt onder je naaimachine, zoals de dames van NUÏ ons voordoen.

Lees meer »

Trendy magazinehouder

Mooie magazines mogen in de kijker staan. Hang ze aan de muur met deze trendy magazinehouders. Wat een plaatje! De dames van NUÏ ontwierpen deze leuke en eenvoudige zelfmaker.

Lees meer »

Macramé onderzetter

Zet je computerscherm of een hete theepot op een macramé onderzetter en zorg zo voor een stijlvolle eyecatcher op je bureau. De dames van NUÏ leggen uit hoe.

Lees meer »