Win het het boek “Kabels Haken”

kabelshakenuitgelicht

Winter is het leukste seizoen om haken! Wat dacht je ervan om aan de slag te gaan met kabels? Van omslagdoeken, poefs tot pannenlappen en slingers. Deze leuke woonaccessoires fleuren je huis in de winter op. … Lees meer »

Win een Aymara breipakket twv € 110

aymarauitgelicht

Heerlijk toch zo’n vrolijke muts met pompon en een extra lange sjaal die je wel twee keer om je hals kunt draaien als het koud is. Het duo is een liefdevolle mix van Belgisch design en Peruviaanse wol van Aymara. Wat dacht je ervan om ze zelf te breien? … Lees meer »

DIY: pittige pins!

pinsuitgelicht

Pins en patches komen in heel veel mode-collecties terug. Ben jij er ook zo gek op? Met deze leuke DIY maak je ze vanaf nu helemaal zelf. Van de stoerste designs tot de schattigste hartjes: de mogelijkheden zijn eindeloos! Een ideaal tijdverblijf voor op een koude winterdag…. Lees meer »

Win een jaarabonnement!

abouitgeliht

Een jaar lang gratis La Maison Victor in je brievenbus ontvangen: dat klinkt als een droomcadeau! Met onze allernieuwste wedstrijd kan jouw droom wel eens werkelijkheid worden. … Lees meer »

7 ideale kerstcadeautjes

kerstuitgelicht

Over een week is het weer zover, dan vieren we de gezelligste en mooiste periode van het jaar: kerst! Vind jij het ook zo moeilijk om keer op keer een origineel cadeau te kopen voor je geliefden? Wij zetten 7 ideale kerstcadeaus voor je op een rijtje…. Lees meer »

DIY: jingle bells

kerstbaluitgelicht

…jingle all the way!

Wil je dit jaar uitpakken met een rijk versierde kerstboom? Naast gekochte kerstballen is het ook leuk om zelfgemaakte kerstballen in de kerstboom te hangen! Ga dit jaar gewoon zelf aan de slag met deze gemakkelijke DIY.

Zo maak je ze

Lees meer »

Ontrafeld: ontmoet Christian Wijnants

cwuitgelicht

Geïnspireerd door de Antwerpse zes, schilderijen van Rik Wouters en eender wat voor moois of geks hij tegenkomt, creëert Christian Wijnants sinds 2003 poëtische en tegelijk draagbare collecties onder zijn eigen naam. La Maison Victor ging langs bij deze Belgische mode-ontwerper voor alweer een nieuwe “ontrafeld”.Lees meer »

Stella Top: video tutorial

stellastart

Wil je met kerst, oud- en nieuwjaar schitteren in je eigen, zelfgemaakte outfit? Met onze gloednieuwe Start To Sew-video powered by bernette maak je de feestelijke Stella Top in een handomdraai. Complimentjes gegarandeerd!… Bekijk de video »