Carla Top: patroon week 1

patroonw1

Het is weer zover: we beginnen met een nieuwe Crochet Along! Na het succes van de Dolly Plaid vorig jaar, haken we deze keer samen de Carla Top! Hier ontvang je wekelijks het nieuwe patroon.  Ben je er klaar voor? Lees meer »

5x ‘Matching Outfits, Matching Minds’ winnen

mmmo

Onder het motto ‘winning twinning’ creëerde naaiblogster Eef Theys acht bijzondere twinning-creaties met telkens een variant voor volwassenen en kinderen en bundelde ze in dit unieke boek. Stuks met een gelijkaardige snit en in dezelfde stoffen, maar toch net iets anders…. Lees meer »

Win een exemplaar van “Wonders are collectible”

wonders

Taxidermie is de nieuwe interieurtrend. Voor sommige mensen klinkt het luguber, bij anderen ontstaat er nostalgische verwondering. Jeroen Lemaitre, taxidermist van Animaux Spéciaux, creëert onder zijn eigen label interieurobjecten met opgezette dieren, insecten en vlinders. … Lees meer »

Carla Top: afhaalactie Veritas -15%

veritasapilou

Heb jij onze nieuwe Crochet Along al ontdekt? Dit jaar haken we de Carla Top!  Benieuwd welk materiaal jullie het best kunnen gebruiken voor deze stijlvolle top? Veritas heeft hét antwoord voor jullie! … Lees meer »

Let’s get social: volg jij ons al?

socialuitgelicht

Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste LMV-nieuws, je eigen creaties delen met ons en andere fans, bekijken waar we achter de schermen mee bezig zijn en zo veel meer? Like ons dan op Facebook, bekijk ons op Youtube en volg ons op Instagram en Pinterest! … Lees meer »

Sneak peek editie 3-2017!

sneakpeek

Weet je wat momenteel ons hartje sneller doet slaan? Het feit dat de gloednieuwe La Maison Victor en de bijhorende nieuwe stoffen bijna online staan!

Omdat jullie nog even in spanning moeten afwachten, hierbij een snelle sneak peek van wat er binnenkort zit aan te komen. … Lees meer »

Pam Top: video tutorial

pamvideo

Maak nu volledig zelf je eigen Pam Top met de stap-voor-stap-video van La Maison Victor. Céline en Magali helpen je doorheen het maakproces. Heb jij de Pam Top al gemaakt? Vergeet ‘m dan zeker niet te delen met #lamaisonvictor.

Bekijk de video »

Rachel Rok: video tutorial

rachel

Heb jij altijd al de Rachel Rok willen maken? Ga dan vandaag nog aan de slag met Céline en Magali. Zij maakten een verlengde versie van het patroon. Heb je ‘m al gemaakt? Deel dan je eigen creatie op sociale media met de #lamaisonvictor!

Bekijk de video »

Zak van de Villette Jas: video tutorial

zakvillette

Hoe stik ik de zak van de Villette Jas? Dat is een veelgestelde vraag. Zit jij met dezelfde vraag? Wij maakten voor jou een gloednieuwe video. De tutorial helpt je voorbij de moeilijke passage van het patroon, zodat je netjes je Villette Jas kan afwerken. Bekijk de video »