Goa Jurk: trenslusje video tutorial

Een trenslusje is een met de hand gemaakt lusje voor een knoop. In deze video tonen we je hoe je er eentje maakt. Aan onze Goa Jurk hangt zo’n knooplusje.

Wedstrijd: win een exemplaar van Smartphotos

Snel een fotootje maken met je smartphone van dat zelfgemaakte jurkje? In het boek “Smartphotos” van Janou Zoet leer je hoe je dagelijkse smartphonekiekjes kunt veranderen in kwalitatieve foto’s – gedaan met saaie of bewogen foto’s! Elke bladzijde geeft nieuwe inspiratie om je foto’s mooier en interessanter te maken en met een ander oog naar je omgeving te kijken.

La Maison Victor mag 5 exemplaren weggeven! Doe mee met onze wedstrijd onderaan en maak kans op je eigen exemplaar van Smartphotos.

De wedstrijd loopt tot zondag 26 augustus middernacht.

Nieuw: de naaikamer van…

…Judith uit Vilvoorde. Zij is freelance vertaalster, mama van Elliot (12) en June (10) en blogt op dietemiet.blogspot.com.

Toon ons je naaikamer en we zeggen wie je bent ūüôā In onze nieuwe rubriek kijken we binnen in de leukste naaikamers. Heb jij ook een leuke naaikamer en wil je die graag met La Maison Victor delen? Schrijf je dan in via het formulier onderaan en wie weet staat jouw kamer in ons volgende magazine!

Lees meer »

Wedstrijd: win een lichte bernette sew&go 3 naaimachine en ga voor een creatieve vakantie!

Bijna zomervakantie! Eindelijk tijd om al die leuke zomerse patroontjes voor jezelf en je (klein)kinderen te naaien. Misschien ben je dit jaar wel van plan om je naaimachine mee te nemen op vakantie?

Dan komt een lichte naaimachine zoals de bernette sew&go¬†3 wel van pas! Het is een uitstekende machine voor beginnende naaisters, met ook enkele comfortabele extra’s zoals 17¬†stekenprogramma’s en een automatische draadinrijger voor de meer ervaren naai(st)er.

La Maison Victor mag vier bernette sew&go 3 naaimachines weggeven! Deze wedstrijd loopt tot en met 14 juni 2018, middernacht.

Lees meer »

Bloemenspiegel

Een bloemenspiegel is een fleurig accessoire voor je badkamer of slaapkamer. Met de werkbeschrijving van¬†NU√Ź¬†maak je hem in een wip zelf!

Lees meer »

Hanglamp met houten kralen

Ben je nog op zoek naar een originele hanglamp? Wat denk je van deze lamp met houten kralen? Leuk voor in de kinderkamer of voor een Scandinavische touch in je woonkamer!¬†NU√Ź¬†zocht het voor je uit.

Lees meer »

Download gratis het Odette T-shirt!

Bij een T-shirt voor dames denken we allang niet meer aan een oversized zakmodel. Wel een lekkerzittend en stijlvol hebbeding. Dit ontwerp heeft een ronde hals, aangesneden mouwen en een trendy omslag aan de mouwzomen. Tricot is de beste keuze voor een T-shirt. Wij kozen voor een soepele tricot met zwartwitte bloemenprint.

Downloads: