Carla Top: patroon week 5

week5

Heerlijk, een verlengd weekend. Eindelijk tijd om op te ruimen, schoon te maken… Of dat allemaal te laten en gewoon fijn verder te werken aan jouw Carla Top! Wij geven jou een duwtje in de rug met het nieuwe patroon. Voetjes omhoog en haken maar!Lees meer »

Steun de studiecollectie van het MoMu

studiecollectieuitgelicht

Ben jij een echte fashionista en ben je helemaal gek op mode van vroeger en nu? Dan heb je ongetwijfeld al eens een bezoekje gebracht aan het MoMu in Antwerpen. MoMu wil een unieke collectie opnemen in het museum en heeft daarbij jouw hulp nodig. Ontdek hier hoe je kunt helpen!… Lees meer »

5 x waarom je moet meehaken aan de Carla Top!

waarommeehaken

Haken, what’s not to love about it? Het kan ervoor zorgen dat de stress voor heel eventjes verdwijnt naar het achterste kamertje in je brein én het levert je een resultaat op waar je achteraf trots op kunt zijn.  Twijfel je of haken wel iets voor jou is? Wij geven jou 5 goede redenen waarom je juist wel mee moet doen met onze Crochet Along! Na het lezen van dit artikel loop jij vast naar de winkel om jouw eerste bollen wol te halen.

Lees meer »

Dit is ‘m: de Carla Top!

carlauitgelicht

Wacht jij ook al even in spanning af op de beelden van de Carla Top? Hier is ie dan: de afgewerkte top! De Carla Top is het ideale zomertopje. En zomerse topjes heb je nooit genoeg! … Lees meer »

Carla Top: patroon week 2

patroonw2

Jullie hebben twee weken moeten wachten, maar jullie geduld wordt nu beloond: Het tweede patroon is er! Heb je trouwens onze video’s al gezien? Wij helpen je bij alle steken die je nodig hebt om de Carla Top te haken. Geen excuses meer, aan de slag!Lees meer »

Moederdag cadeau-tips voor supermama’s

moederdag

Op 14 mei is het weer Moederdag, de dag van het jaar waarin jij je moeder eens lekker kunt verwennen. Op deze dag kun jij je lieve mama even in de bloemetjes zetten met een lieve attentie of een leuk cadeautje. Heb je enkel geen idee wat jij je supermama cadeau kan doen? Wij hebben een aantal leuke tips voor jullie op een rijtje gezet. En bovendien hebben we voor enkele van jullie een leuke verrassing…. Lees meer »