Carla Top

Na het succes van de Dolly Plaid vorig jaar, is La Maison Victor helemaal terug met een nieuwe Crochet Along! Deze keer duurt het haak-avontuur 10 weken lang en haken we een top!

Maak samen met ons de Carla top en schitter binnenkort in jouw eigen creatie! Op deze pagina vind je alle patronen en werkbeschrijvingen netjes terug. Wij bezorgen je alvast iedere week een nieuw patroon, haakinspiratie én motivatie.      

Wordt lid van onze Facebookgroep…

…en ga samen met de La Maison Victor-community deze 10-weken uitdaging aan! In deze groep kan je met al je vragen terecht en kan je je tussentijdse resultaten delen met mede-haaksters.                        

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en haak mee!

Wil je altijd als eerste op de hoogte blijven van onze Crochet Along? Schrijf je dan meteen in op onze nieuwsbrief. Ontvang iedere week het nieuwe patroon van de Carla Top in je mailbox en ga aan de slag.

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Carla Top: patroon week 10

10 weken hebben we hier naartoe gewerkt. Vandaag is het tijd voor het allerlaatste patroon. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie eindresultaat. Deel hem zeker in onze Facebookgroep of met de hashtag #CarlaTop #LaMaisonVictor op Facebook of Instagram. ... Lees meer »

Carla Top: patroon week 8

Het einde is in zicht! Niet altijd even leuk maar dat betekent wel dat je steeds dichter komt bij het eindresultaat van jouw top. Week 8 is een inhaalweek dus kan je eventjes uitblazen. Je hoeft deze week enkel alle deeltjes aan elkaar te naaien zoals op de tekening van patroon week 7. Hierbij alvast nog een keertje de pdf. Zit alles in elkaar? Haak dan 1 rijtje vasten onderaan de top. Jullie zijn goed bezig, dames! ... Lees meer »

5 x waarom je moet meehaken aan de Carla Top!

Haken, what’s not to love about it? Het kan ervoor zorgen dat de stress voor heel eventjes verdwijnt naar het achterste kamertje in je brein én het levert je een resultaat op waar je achteraf trots op kunt zijn.  Twijfel je of haken wel iets voor jou is? Wij geven jou 5 goede redenen waarom je juist wel mee moet doen met onze Crochet Along! Na het lezen van dit artikel loop jij vast naar de winkel om jouw eerste bollen wol te halen. ... Lees meer »

Dit is ‘m: de Carla Top!

Wacht jij ook al even in spanning af op de beelden van de Carla Top? Hier is ie dan: de afgewerkte top! De Carla Top is het ideale zomertopje. En zomerse topjes heb je nooit genoeg! ... Lees meer »

Carla Top: patroon week 1

Het is weer zover: we beginnen met een nieuwe Crochet Along! Na het succes van de Dolly Plaid vorig jaar, haken we deze keer samen de Carla Top! Hier ontvang je wekelijks het nieuwe patroon.  Ben je er klaar voor?

Hier is ie dan: het eerste patroon!

Wil je er meteen aan beginnen? Dan hebben wij goed nieuws! Het eerste patroon is vanaf nu beschikbaar. Je hebt twee weken om aan dit eerste patroontje te werken. Het volgende patroon komt pas online op 4 mei! Daarna krijg je wel weer iedere week een nieuw patroon.  Download hier de werkbeschrijving

 en druk deze extra tekening (op ware grootte) af om je te helpen bij het haken van je eerste lapjes. Leg het op deze tekening om te checken of de grootte overeenkomt. Gebruik desnoods een andere haaknaald.

15% korting op de Apilou-wol van veritas!

Vanaf 17 april is er 15% korting op de  Apilou-wol waarmee je de Carla Top kunt maken. Deze wol is zacht, pluis-resistent, machine-wasbaar en bestaat voor 100% uit anti-pilling acryl. In  de tabel hieronder vinden jullie de kleuren voor de wol die wij gebruikten:

Kleur: écru: heel lichtroze: lichtroze: lichtgrijs: olive:
Hoeveelheid: 200 gr 100 gr 100 gr 100 gr 100 gr

Haal je kortingsbon uit het laatste magazine van La Maison Victor (editie 3, mei-juni 2017) of online bij Veritas met de kortingscode APIVJ2017.

... Lees meer »

Carla Top: afhaalactie Veritas -15%

Heb jij onze nieuwe Crochet Along al ontdekt? Dit jaar haken we de Carla Top!  Benieuwd welk materiaal jullie het best kunnen gebruiken voor deze stijlvolle top? Veritas heeft hét antwoord voor jullie! ... Lees meer »